10x items voor een hotel chic sfeer in huis

beeld vtwonen Beeld vtwonen 09-2019 | styling Liza Wassenaar | fotografie Jeroen van der Spek
Beeld vtwonen 09-2019 | styling Liza Wassenaar | fotografie Jeroen van der Spek

We verlangen stiekem allemaal naar een beetje luxe in huis. Zeker nu we veel tijd thuis doorbrengen. Met materialen en kleuren zoals marmer, velvet, goud en bruin haal je de hotel chic sfeer zo in huis. Laat je inspireren door deze 10 items.

Lees verder onder de advertentie

Hotel chic in de woonkamer

1. Golden touch

beeld vtwonen Beeld via Kwantum
Beeld via Kwantum

Vaas Valence Goud van Kwantum

Dat de kleur goud niet mag ontbreken in een hotel chic interieur is duidelijk. Een makkelijke manier om een vleugje toe te voegen is met een vaas. Bijvoorbeeld deze Valence gouden vaas met een subtiel design. Zet er een mooie bos (zijden) bloemen in en je hebt een blikvanger in de woonkamer.

2. Fijne fauteuil

beeld vtwonen Beeld via Goossens
Beeld via Goossens
Lees verder onder de advertentie

fauteuil Ragnar van Goossens

Is de woonkamer al naar wens, maar mis je nét de luxe finising touch? Dan kan een grote fauteuil het plaatje afmaken. Kies een royaal model in een diepe kleur en de hotel chic sfeer stroomt de kamer binnen. Bij deze Ragnar fauteuil van Goosens zitten twee kussens die de strakke fauteuil een speelse uitstraling geven.

… in de keuken

3. Roomservice

beeld vtwonen Beeld via Sissy-Boy
Beeld via Sissy-Boy

Gouden trolley van BePureHome

Lees verder onder de advertentie

Zeg je hotel, dan zeg je roomservice. Dat het eten in je kamer geserveerd wordt moet je er even bij denken, maar het gevoel brengt deze gouden trolley zéker met zich mee. Zet ‘m in de keuken met kruiden, accessoires of servies erop. Of in de hal doet de trolley het ook goed. Je shopt ‘m hier.

4. Met een gouden randje

beeld vtwonen Beeld via Nordic Nest
Beeld via Nordic Nest

Raw bestekset van Aida

Naast de roomservice is een etentje in het restaurant ook typerend voor een hotelbezoek. Dit gevoel kun je gemakkelijk in huis halen met mooi servies, chic bestek en tafeldecoratie. Wat dacht je van dit gouden bestek van Aida? Met het basic design en de luxe kleur dineer je voortaan met een gouden randje.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Hotel chic: wat is het precies en hoe krijg je het voor elkaar?

… in de slaapkamer

5. Velvet sierkussen

beeld vtwonen Beeld via Nordic Nest
Beeld via Nordic Nest

Velvet kussen van Nordic Nest

Kussens, kussens en nog meer kussens. Een hotel chic slaapkamer heeft een bed om in neer te ploffen. En daar kunnen kussens natuurlijk niet bij ontbreken. Houd de slaapkamer in één kleurenpalet en maak het spannend met verschillende materialen. Een velvet sierkussen in een warme kleur is een goed begin. Je shopt deze hier.

Lees verder onder de advertentie

6. Goud en marmer

beeld vtwonen Beeld via De Bijenkorf
Beeld via De Bijenkorf

Mirasol tafellamp van Lucide

Naast goud zie je ook vaak marmer terug in een hotel chic woonstijl. Marmer geeft de ruimte een instant chic uitstraling. Op zoek naar een nachtlamp voor de hotel chic sfeer in de slaapkamer? Ga dan voor de Mirasol lamp van Lucide, de perfecte combinatie van marmer en goud.

… in de badkamer

7. Spiegeltje, spiegeltje…

beeld vtwonen Beeld Via Made
Beeld Via Made
Lees verder onder de advertentie

Parton wandspiegel van Made

Ook de badkamer verdient een hotel chic sfeer en hoe kun je dat beter doen dan een spiegel met een gouden randje op te hangen? Kies een rond exemplaar om de rechte lijnen van de badkamer te doorbreken. Bijvoorbeeld de Parton wandspiegel van Made. Elegant, stijlvol en praktisch.

8. Ronde vormen

beeld vtwonen Beeld via Made
Beeld via Made

Matzwarte badkamerset van Amari

Lees verder onder de advertentie

Een simpele manier om de badkamer hotelallure te geven is de accessoires in één lijn doortrekken. Met een matzwarte badkamerset van Amari is dat zó voor elkaar. Geen verpakkingen in verschillende kleuren, maar de zeepdispenser, het opbergbakje en de beker in dezelfde kleur en afwerking.

LEES OOK
Van basic naar hotel chic in een handomdraai: zó doe je dat

… in de hal

9. Perfect duo

beeld vtwonen Beeld via Goossens
Beeld via Goossens

Elisenda sidetable van Kave Home

Lees verder onder de advertentie

Dat goud en marmer een gouden duo zijn, hadden we net al benoemd. Ook in de hal. Neem bijvoorbeeld de Elisenda sidetable van Kave Home, een stijlvolle tafel die van de hal het visitekaartje van het huis maakt. Maak het af met accessoires en een vaste plek voor sleutels.

10. Punt op de i

beeld vtwonen Beeld via Flinders
Beeld via Flinders

Pearl poef van vtwonen

Even snel de schoenen aan- of uittrekken door op het randje van de trap te zitten en de hele dag met een streep op je broek rondlopen… Dat kan anders. Zet een bankje of poef in de hal. Het geeft de ruimte gelijk een warme sfeer en past perfect in de hotel chic sfeer. De Pearl poef scoor je hier.

Lees verder onder de advertentie

LEES OOK
Stylist Marianne laat zien: een hotel chic slaapkamer make-over

Shop de stijl…

Lees verder onder de advertentie