10x het mooiste behang met opvallende prints

beeld vtwonen Beeld vtwonen 05-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Danielle Verheul | fotografie Peggy Janssen | assistentie Niels Kist, Danique van Rijn
Beeld vtwonen 05-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Danielle Verheul | fotografie Peggy Janssen | assistentie Niels Kist, Danique van Rijn

Kan jouw muur een flinke dosis pit gebruiken? Een mooi en uniek behang is perfect om dat te bereiken. Er zijn echter zo veel soorten dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Van te gekke designs tot bijzondere structuren: 10x het mooiste behang met opvallende prints.

Lees verder onder de advertentie

Shop hier het vtwonen behang met kraanvogels.

Patronen & structuren

beeld vtwonen Beeld De mooiste muren
Beeld De mooiste muren

Peace Cascade – Elitis

Hoe bijzonder is dit behang? Het eigentijdse luxueuze behangmerk Elitis staat bekend om z’n bijzondere patronen, structuren en kleuren. Dit ware kunstwerk aan de muur zal dan ook gegarandeerd de aandacht trekken. De opvallende structuur wordt in balans gehouden door de lichte kleur en daardoor is het behang eindeloos te combineren.

Lees verder onder de advertentie

Mooi marmer

beeld vtwonen Beeld KEK Amsterdam
Beeld KEK Amsterdam

Fotobehang groen marmer – KEK Amsterdam

Wow, dit behang lijkt net op echt Italiaans natuursteen. In dit ontwerp van Kek Amsterdam zie je keer op keer weer nieuwe tinten, lijnen en fijne details. Je blijft er maar naar kijken. Of je nu meer van de klassieke of moderne woonstijl bent: een goede marmer-look past overal. Breng het behang over de gehele muur aan voor een chic geheel.

Venetiaanse stijl

beeld vtwonen Beeld Graham & Brown
Beeld Graham & Brown
Lees verder onder de advertentie

Venetian Floral – Graham & Brown

Graham & Brown heeft dit behang uit het archief gehaald en aangepast naar de hedendaagse stijl. Zo past dit exemplaar ook vandaag de dag nog mooi bij jouw muren en interieur. De diepe kleurcombinatie laat de planten en vogels van de muur af spatten. En zeg nu zelf, de verfijnde details maken dit ontwerp toch het toppunt van elegantie?

Terra bladeren

beeld vtwonen Beeld Creative Lab Amsterdam
Beeld Creative Lab Amsterdam

Terra Leaves Multicolor – Creative Lab Amsterdam

Lees verder onder de advertentie

Met dit behang van Creative Lab Amsterdam laat je de zon iedere dag in huis stralen, want de terrakleurige bladeren zorgen voor een warm en tropisch effect. Het behang is duurzaam en afneembaar, dus naast een feestje voor het oog is het ook praktisch. In de woonkamer, badkamer of het kantoor: dit botanische behang staat werkelijk waar mooi in iedere ruimte schitterend.

LEES OOK
Met deze bijzondere muren maak je jouw interieur uniek en persoonlijk

Sereen bos

beeld vtwonen Beeld KEK Amsterdam
Beeld KEK Amsterdam

Engraved Landscapes – KEK Amsterdam

Lees verder onder de advertentie

Dit sprookjesachtige landschap is ontworpen door Kek Amsterdam. De metallic gouden kleur maakt het behang nét even wat anders dan anders. Hoewel het misschien een grote stap is om een wandvullend behang toe te passen, straalt het fijne kleurpalet toch veel rust uit. Doordat er in het behang met veel diepte is gewerkt, lijkt de ruimte waarin je hem toepast meteen een stuk groter. Wat wil je nog meer?

Goud met structuur

beeld vtwonen Beeld Arte / De mooiste muren
Beeld Arte / De mooiste muren

Musa – ARTE

Dit behang van Arte is rustig en stijlvol. De sierlijke bladeren zorgen voor een mooie structuur en de gouden kleur geeft een extra luxe touch. Arte werkt continu samen met een team van ontwerpers om het mooiste behang te creëren. Daarbij houden ze rekening met de laatste trends en beste materialen, en dat zie je terug in de mooie ontwerpen.

Lees verder onder de advertentie

Kalmerende golven

beeld vtwonen Beeld Ferm Living
Beeld Ferm Living

Stream creme donker blauw – Ferm Living

Deze speelse print van Ferm Living is geïnspireerd op Japan. De oneindige golfstroom heeft een kalmerend effect, waardoor je met dit behang rust aanbrengt in iedere ruimte. De neutrale kleuren zorgen ervoor dat het behang in iedere woonstijl past. Vind je de print net iets te druk? Dan is dit exemplaar ook perfect om een verticale strook op de muur te creëren. Zo breng je toch een leuk en opvallend element aan op de muur.

Italiaanse sferen

beeld vtwonen Beeld Cole and Son
Beeld Cole and Son
Lees verder onder de advertentie

Fornasetti Frutto Proibito – Cole & Son

Dit behang van Cole & Son combineert verschillende motieven van de Fornasetti collectie uit de jaren 40 en 50. De lijn staat bekend om de levensechte elementen gecombineerd met gedurfde prints. Het ontwerp valt dan ook op door de ondeugende apen die tussen de granaatappeltakken zitten en de heldere kleuren die zijn gebruikt. Met dit design weet je vrijwel zeker dat jouw muur uniek is en opvalt.

Kleurrijk abstract

beeld vtwonen Beeld

Human Nature – Mind The Gap

Lees verder onder de advertentie

Fun fact: dit abstracte behang van Mind The Gap is geïnspireerd op het gelijknamige liedje van Michael Jackson. Het abstracte patroon maakt dit behang een statement waarmee je iedereen omver blaast. De hoekige vormen en gouden details zorgen ervoor dat iedere ruimte als stijlvol wordt ervaren. Dat je met dit behang een fantastische print in huis haalt, is geen twijfel over mogelijk.

Donker en licht

beeld vtwonen Beeld

Forest – Cole & Son

Natuurliefhebbers opgelet: met dit behang van Cole & Son lijkt het alsof je vanuit de lucht over een bosrijke omgeving uitkijkt. Ieder blaadje aan de bomen heeft wel een andere kleur en er is veel met schaduw en licht gespeeld. De print is met de hand geschilderd en dat zie je terug in het resultaat: geen enkel detail is vergeten.

Lees verder onder de advertentie

ZIE OOK
Fietje kiest voor een opvallend behang in Rosmalen

Meer mooi behang

Bron: Beeld 1: vtwonen 05-2021 | productie Tanja Saarberg | styling Danielle Verheul | fotografie Peggy Janssen | assistentie Niels Kist, Danique van Rijn | Overig beeld: verschillende behangmerken

Lees verder onder de advertentie