WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Shopgids: mokken

Je drinkt er iedere dag wel uit. Als je ’s ochtends opstaat om een kopje thee voor jezelf te zetten. Als je toe bent aan je eerste bak koffie om de dag op de starten. Als de kids ’s middags thuiskomen van school en al hun verhalen meteen aan je willen vertellen, het liefst onder het genot van thee of melk met iets lekkers. Een fijne mok roept meteen een warm thuisgevoel, en zorgt ervoor dat je niets liever wilt dan fijn wegkruipen op de bank met een goed boek of een spannende televisieserie. Mokken zijn er in allerlei kleuren, maten en prints. Welke mokken je online kunt kopen, wat de mooiste designs zijn en hoe je die combineert, lees je hier.

Welke materialen?

Mokken zijn meestal gemaakt van aardewerk of kunststof. Wil je kind ook graag uit een mok drinken? Ga dan voor een kunststof, bamboe of siliconen variant. Dan weet je zeker dat de mok heel blijft als ie per ongeluk een keer op de grond valt.

Iedereen zijn eigen mok

Iedereen in huis heeft een mok, maar van wie was welke ook alweer? Daarvoor zijn deze bijzondere mokken heel handig. Je hoeft nooit meer te twijfelen welke mok van jou is. Ook niet als ze allemaal bij elkaar in de vaatwasser hebben gezeten of samen op tafel staan.

Match met mooie onderzetters

Wie wordt er nu niet blij van een mok die matcht met de onderzetter waar ie op staat? Een goede onderzetter is niet alleen mooi, maar beschermt bovendien de tafel tegen krassen. Welke onderzetter zoek jij uit?

Mokken inspiratie

Wil je graag dat je mokken matchen met je servies? Er is genoeg keuze om het design van je mokken en je borden, glazen en bestek op elkaar te laten aansluiten. Kies ook eens voor contrast: fleur je strakke servies op met kleurrijke mokken, of ga voor een sobere mok naast een servies dat al spannend is van vorm. Meer tips en DIY’s vind je hier.

nog meer: