Win-winsituatie: mooi wonen én energie besparen, zo doe je dat

In samenwerking met Select Windows

tweedelige hefschuifpui uit de  van Select Windows Beeld

Woonoplossingen die je huis mooier maken en óók nog eens goed zijn voor de energierekening. Daar worden we (zeker nu) heel blij van. In Weer verliefd op je huis zien we zo’n topcombi. Meer daglicht en isolatie in huis, kom maar door!

Lees verder onder de advertentie

Energie besparen. Het houdt ons allemaal bezig, zeker in tijden van stijgende energieprijzen. Stap één om die energierekening omlaag te krijgen is het isoleren van je woning. In aflevering 9 van Weer verliefd op je huis zien we hiervoor een wel heel knappe oplossing. Het probleem: de bewoners uit Woudenberg wilden graag iets doen aan hun schuifpui. Die was niet alleen heel breed en donker, maar ook nog eens beschadigd.

Fikse energiebesparing

In het glas van de schuifpui in Woudenberg zat sinds kort een gat dankzij een skate-ongelukje van de kids. En ja, dat oogde natuurlijk storend. En isolerend? Dat alles behalve. Stylist Fietje besloot om de beschadigde donkere pui te vervangen door een sterk isolerend exemplaar: een tweedelige hefschuifpui uit de Energie Kozijnen-lijn van Select Windows. Uitgevoerd met triple glas kun je je huis met deze schuifpui tot wel veertig procent beter isoleren. Juist, da’s een fikse besparing.

tweedelige hefschuifpui uit de  van Select Windows Beeld
Lees verder onder de advertentie
tweedelige hefschuifpui uit de  van Select Windows Beeld

Binnen-buitengevoel

Fietje wilde de woonkamer in Woudenberg graag zo licht mogelijk houden. Daar slaagt ze goed in: de nieuwe schuifpui van Select Windows zorgt voor meer daglicht in huis én vormt een mooie verbinding tussen binnen en buiten. Het design oogt clean en dankzij de uitvoering in twee verschillende kleuren – licht van binnen, donker aan de buitenkant – matcht het perfect. Zo blijft de woonkamer mooi licht, terwijl de zwarte buitenzijde goed aansluit bij het houtwerk buiten.

tweedelige hefschuifpui uit de  van Select Windows Beeld
Lees verder onder de advertentie

En er was licht

Ook graag meer licht in huis? Fietje laat zien dat dit heel goed mogelijk is met een schuifpui. Dankzij de grote raampartij valt er direct een zee van licht de kamer binnen. Bovendien scheelt het uiteindelijk ook nog eens in de kosten, als je kiest voor een isolerend kozijn van Select Windows. Nog een fijne bijkomstigheid: de schuifpui is onderhoudsarm, want schilderen is niet nodig. Dat scheelt dus een hoop geregel, tijd én geld.

Ook een prachtige verbinding maken tussen binnen en buiten? Ontdek alle mogelijkheden met de Select Windows Energie Kozijnen en bespaar op de energierekening, terwijl je tegelijkertijd je huis mooier maakt. Zo sla je twee vliegen in één klap.