Voor het leven: deze knappe pvc-vloeren verhuis je gewoon mee

In samenwerking met Forbo Flooring

null Beeld

Met de vloer leg je de basis van het interieur. Kies er dus een die past bij je woon- én leefstijl. Misschien zelfs eentje die je kunt meeverhuizen. En of je nu thuis graag een feestje geeft of spelende kinderen hebt, het is fijn als de vloer tegen een stootje kan en er ook na een aantal jaar nog mooi bij ligt.

Lees verder onder de advertentie

De vloer bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Wordt het een eikenhout-patroon voor een klassiek interieur of toch een stoere betonlook voor een industriële uitstraling? Aan jou de keuze. Bedenk ook goed dat er geleefd wordt op een vloer. Het moet daarom bestand zijn tegen modderschoenen en een omvallende stoel, maar ook makkelijk te onderhouden zijn en in de ruimte passen.

Niet van echt te onderscheiden

De oersterke Allura PVC-stroken van Forbo is een collectie voor het leven. Van losleg tot click tot verlijmd: deze vloeren bieden veel creatieve vrijheid voor elke ruimte en elke woonstijl. Extra lange planken, grote tegels, halfsteens wildverband of visgraat: waar ga jij voor? Dankzij het natuurlijke reliëf, de v-groef en matte afwerking zijn de vloeren niet van natuurlijke materialen te onderscheiden.

null Beeld
null Beeld

In stilte genieten

Anders dan hout of steen voelen ze meteen comfortabel aan je voeten. Dat komt door de isolerende werking. En wist je dat ze prima te combineren zijn met vloerverwarming en -koeling? Een genot in de winter én zomer dus. Naast een fijne temperatuur dempen de Allura PVC-stroken van Forbo ook het contactgeluid. De vloer zorgt dus letterlijk voor een stiller huis. Ideaal als je spelende kinderen hebt, een huisfeestje organiseert of onderburen hebt.

Lees verder onder de advertentie

Deze vloer leg je zonder lijm

Allura Flex” vloeren worden los gelegd, wat ze naast mooi ook duurzaam maakt. En heb je verhuisplannen? Dan neem je deze sfeermaker gewoon mee naar je nieuwe woning. Aan het einde van de rit kan de Allura Flex’’ vloer bovendien volledig gerecycled worden, onder meer omdat er geen lijm wordt gebruikt. Over planet proof gesproken!

null Beeld
null Beeld

Mooi blijft mooi

Een Allura vloer is niet alleen mooi, maar ook heel makkelijk mooi te houden. De vloeren zijn namelijk voorzien van een PUR-finish die beschermt tegen krassen en slijtage. En omdat ze bij Forbo heel zeker zijn van hun vloer, krijg je maar liefst 15 jaar garantie. Kijk, dat zien we graag!

Ontdek de Allura-collectie

Hoe je woning en je leven er ook uitzien, Allura past bij elke stijl, ruimte en situatie. Je hebt de keuze uit maar liefst 18 dessins. Nieuwsgierig geworden? Bezoek een Forbo-dealer in de buurt of bestel een gratis staal en ervaar zelf de kwaliteit.

Lees verder onder de advertentie