Warm welkom: zo vind je de perfecte deurmat voor thuis

In samenwerking met Forbo

beeld vtwonen Beeld

Een goede deurmat rekent af met modderschoenen en houdt het gure herfstweer buiten. Op zoek naar een stijlvol exemplaar van de allerbeste kwaliteit? Met deze vier tips vind je de ideale match voor een binnenkomer van jewelste.

Lees verder onder de advertentie

1. Maak een eisenlijst

Bedenk eerst aan welke eisen de entreemat moet voldoen. Om het makkelijk te maken, hebben alle matten bij Forbo een eigen specialiteit. Zo is Coral Duo met zijn ribstructuur en optimale vuilverwijdering, een aanrader voor een kleinere hal. Last van zandinloop omdat je dicht bij het strand of bos woont? Alleskunner Coral Brush stopt het meeste zand en absorbeert vocht als de beste. Coral Classic is geschikt voor intensief gebruik en daarom ideaal met rondhuppelende kinderen in huis. Ontdek hier alle entreematten uit de Coral-collectie.

2. Match met je interieur

Efficiëntie is één ding, de looks zijn minstens zo belangrijk. Dat snappen ze bij Forbo maar al te goed. Daar stem je stof, design en kleur moeiteloos af op de rest van je interieur. De vloer ook direct een fikse upgrade geven? Combineer een Coral-entreemat met een prachtige en praktische Marmoleumvloer van Forbo. Marmoleum is natuurlijk, geluiddempend, makkelijk in onderhoud, kras- en slijtvast én verkrijgbaar in talloze dessins en kleuren.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

3. Ga voor kwaliteit

Hoe lang moet de entreemat meegaan? Kunnen we kort over zijn: zo lang mogelijk, natuurlijk. Fijn dus om te weten dat Coral-matten haast onverslijtbaar zijn; Forbo geeft er niet voor niets maar liefst vijf (!) jaar garantie op. Ze hebben bovendien de hoogst mogelijke brandklasse. Hierdoor weet je zeker dat de mat bij brand niet voor een belemmering zorgt.

Lees verder onder de advertentie

4. Let op duurzaamheid

Bewust shoppen wordt steeds belangrijker, en terecht. Bovendien gaan kwaliteit en duurzaamheid vaak hand in hand, zoals bij Forbo. De meeste matten uit hun Coral-collectie worden gemaakt met econyl-garen van hergebruikte visnetten, in de Coral Welcome zijn ook nog petflessen verwerkt. De productie loopt op honderd procent groene stroom en levert vrijwel geen afval op. Goed voor het huis én de planeet dus, deze knappe entreemat.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Haal Coral in huis

De Coral-matten in het echt bewonderen? Bezoek een Forbo-dealer in de buurt of bestel een gratis staal en beleef en voel de kwaliteit zelf.