WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Vakantie in eigen woonkamer met deze 3 wereldse woontrends

Dit jaar halen we de vakantiebestemming wat dichterbij. Want met 3 wereldse woontrends ontdekken we nieuwe plekken en culturen gewoon vanuit huis. Van botanische tuinen tot langgerekte stranden. Klaar voor vertrek?

In samenwerking met Eijerkamp

Woontrend 1: Mediterraan Boutique Hotel

De vibes van een zonnig vakantieoord haal je in huis met de woontrend Mediterraan Boutique Hotel. Met luxe materialen zoals zacht velours, rijke prints en donkere accenten, creëer je het ultieme hotelgevoel. Rotan meubels, keramiek servies en meubels in zandkleurige stoffen maken de mediterrane sfeer helemaal af. Wil je lekker loungen? Kies dan voor een bank met losse elementen. Zo geniet je het ene moment van een knusse zithoek en het andere moment van een stijlvol ligbed.

Woontrend 2: Warm Botanical

Haal de natuur naar binnen en geef de woonkamer een upgrade met de woontrend van dit seizoen: Warm Botanical. Creëer een oase van groen met warme steenrode tegenhangers, grillige materialen, onregelmatige vormen én bloem- en bladdessins. Natuurlijke materialen zoals hout, leer en rotan komen hier extra goed tot hun recht, maar ook stoer (zwart) metaal geeft het geheel extra karakter. Zo staat een industriële kast hier helemaal op z’n plek. Maak het eigen door er een bijzonder object aan toe te voegen.

Woontrend 3: Textures & Shapes

Dol op zachte rondingen? Dan zit je bij de woontrend Textures & Shapes helemaal goed. Japanse en Scandinavische invloeden zijn hier terug te vinden door de keuze voor de natuurlijke materialen en het minimalistische design. Volumineus gevormde meubels worden met open armen ontvangen in een huis waar de nadruk ligt op bijzondere texturen, materialen en vormen. Door organische vormen toe te passen krijgt het interieur een warme, vriendelijke uitstraling. Op zoek naar een ware eyecatcher? Kies dan voor een bank die bestaat uit losse elementen met bijna kiezelachtige vormen. Extra fijn: door de organische vorm lijkt deze optisch minder ruimte in te nemen. Ideaal voor een kleinere woonkamer.

Let’s go!

Ook zin gekregen om het interieur aan te pakken? Ontdek alle woontrends voor 2021 bij Eijerkamp en laat je inspireren door de nieuwste collecties, kleuren en materialen.

nog meer: Samenwerking