WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Upgrade de waskamer en garderobekast met deze tips

Waarom die wasmachine altijd wegstoppen? Huishoudelijke apparaten worden steeds mooier waardoor je ze prima kunt integreren in het interieur. Deze tips zorgen voor extra gemak én een mooi plaatje.

In samenwerking met Samsung

Duurzaam wassen

We zijn steeds meer bezig met duurzaamheid. Zuinig met kleding omgaan is daar een belangrijk onderdeel van. Door goed voor je kleding te zorgen doe je er langer mee en hoef je minder vaak aankopen te doen. Gelukkig zijn de apparaten die onze kleding goed moeten verzorgen ook steeds mooier qua looks en design. Dus waarom zou je ze niet integreren in het interieur? Wel zo praktisch en nog stijlvol ook. Met deze tips moet dat zeker lukken.

Waswalhalla

Wassen, strijken, aankleden: hoe fijn is het als dat allemaal op één plek in huis gebeurt? In aflevering 3 van Weer verliefd op je huis is hier een slimme oplossing voor: een grote hoekkast op maat. Daarin is plek ingebouwd voor de Samsung QuickDrive™ 8000-serie wasmachine én droger met daarnaast genoeg ruimte om een strijkplank, wasproducten en kleding in op te bergen. Ideaal: zo hoeft het stel uit Soest nooit meer te zeulen met wasmanden en kan de schone was meteen de kast in.

Kleine wasjes, grote wasjes

Handig is ook dat de wasmachine en droger naast elkaar zijn geplaatst, in het midden van de kast. Ergonomisch én mooi strak. Naast hun stijlvolle uiterlijk zitten de Samsung QuickDrive™ 8000-serie wasmachine en droger boordevol slimme features die het leven makkelijker én duurzamer maken. Denk aan wasbeurten die zijn aangepast aan jouw favo instellingen en wasvoorkeuren. Of een droger die automatisch wordt ingesteld op basis van het wasprogramma dat je hebt gedraaid. Bovendien herkent de wasmachine op basis van jouw wasgoed precies hoeveel wasmiddel en water er nodig is. Da’s fijn, een machine die jou en je was kent.

Stomerij aan huis

Kleding opfrissen zónder wassen is een uitkomst. Met de Samsung AirDresser™ hoef je kleding hier alleen maar in op te hangen waarna de innovatieve stoomkast de rest doet. Opfrissen, stomen, drogen, ontkreuken én het verwijderen van stof en geurtjes: een eitje voor deze alleskunner. Het resultaat? Frisse kleren die je direct weer kunt aantrekken (scheelt stomerijkosten) en veel langer mooi blijven. Ook fijn: de Samsung AirDresser™ oogt als een stijlvolle garderobekast en is daarmee een echte aanwinst in de slaapkamer of inloopkast.

Ook zin om je huishouden een flinke upgrade te geven? De knappe apparaten van Samsung zitten vol slimme features die je een hoop werk uit handen nemen. Ontdek meer over de producten op: samsung.com.

nog meer: Samenwerking