The seventies zijn terug: in huis én in je bloemenvaas

beeld vtwonen Beeld

In de herfst verlangen we naar warmte en geborgenheid. Niet zo gek dus dat de seventies terug van weggeweest zijn. Warme aardetinten, donkere schakeringen en stevige stoffen zien we dit najaar dan ook in het interieur terug. En als finishing touch zet je dan natuurlijk een bijpassend boeket neer.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met bloomon

De Fall collection van bloomon is geïnspireerd op de jaren zeventig waar warm notenhout en donkere schakeringen de boventoon voeren. Grote, flamboyante bossen in warme, uitgesproken kleuren vormen de finishing touch in de woonkamer en het thuiskantoor. Zelfs de ronde, zachte vormen van de jaren zeventig zijn prominent aanwezig in deze najaarscollectie, die zorgen voor een warm en geborgen gevoel.

Puur natuur

De najaarscollectie bestaat uit vlammende statements en luxe droogbloemen op een voetstuk. Natuurlijke materialen in combinatie met organische vormen. De Fall collection van bloomon is gebaseerd op de interieurtrend waarbij mensen steeds vaker kiezen voor gerecycled materiaal of een interieur dat tijdloos is en daardoor langer meegaat. Warme aardetinten gecombineerd met natuurlijke elementen zoals hout, linnen en botanische accenten zorgen voor zachtheid en simpele eenvoud.

beeld vtwonen Beeld

Dit najaar zijn de bossen van bloomon gevuld met dromerige dahlia’s, gedroogde papaver, hang-amaranthus en vurige celosia.

Steel de show

Een van de showstoppers is het Edition-boeket van bloomon. Een extravagante camelkleurige bos samengesteld door de stylisten van bloomon die een ode aan de natuur vormt. Het boeket bestaat uit typische najaarsbloemen zoals de typha (die op sigaren lijken), herfstige bladeren, imposante chrysanten en luxe droogbloemen, zoals bijvoorbeeld gedroogde papaver. Voor dit boeket wordt de keramische curvy vaas Flow in het beige uitgebracht.

De perfecte vaas

Speciaal voor de designs uit de Fall collection presenteert bloomon in samenwerking met online woonboulevard fonQ de laatste vazentrends . Van klassieke keramische vazen tot artistieke vazen met uitgesproken prints: met een handige stylegids laten bloomon en fonQ zien hoe de bloemen het beste uit de verf komen. Zo vind je altijd een vaas die perfect bij jouw boeket en interieur past. Op bloomon.nl vind je de stylegids met de vazentrends

Bron: In samenwerking met bloomon

Lees verder onder de advertentie