WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Go wild! Ga voor leer en dierenprints op de trap

Of een interieur nou modern, industrieel of klassiek is: leer en dierenprints passen altijd! Geef de hal extra karakter door te kiezen voor stevig leer op de trap mét een stijlvolle dierenprint. Spannend? Wij worden er juist wild enthousiast van! Lees verder en ontdek hoe een cobra- of kaaimanmotief de trap een verrassende upgrade geeft.

In samenwerking met Upstairs Traprenovatie

Au naturel

Styliste Eva gaf in aflevering 4 van Weer verliefd op je huis de trap een stijlvolle make-over door te kiezen voor het Cobra leermotief uit de Stoer Chique collectie van Upstairs Traprenovatie. Het reliëf-patroon van een cobra is hier toegepast op het leer Extreem Clay. Door het te combineren met andere leerdecors of te kiezen voor het Kaiman leermotief, krijgt een hal eenvoudig meer karakter. Het leer dat wordt gebruikt voor de trap komt van de Indische waterbuffel en is hartstikke stevig. Je moet er immers dagelijks overheen kunnen lopen! Na verloop van tijd krijgt het leer een mooie verweerde look.

Een stevige trap

Naast de traptreden krijgen ook de verticale delen tussen de traptreden de aandacht die ze verdienen. Deze stootborden worden bij een gesloten trap geplaatst, om meer stevigheid te geven en te voorkomen dat er vuil onder de trap komt. Ook verliefd geworden op de trap die Eva in Zoetermeer aanpakte met een luxe Cobra leermotief? Maak er één geheel van door ook de stootborden te bekleden met het Cobra leermotief. Liever iets meer rust? Kies er dan voor om enkel de traptreden te voorzien van het leermotief en de stootborden te bekleden met het Extreem Clay leer of ga voor witte stootborden.

Lichtelijk verliefd

Zo’n cobra- of kaaimanmotief op de trap mag zeker gezien worden. Ook in de avond, wanneer het donker is in huis. Zet de trap daarom in de spotlights met mooie verlichting in de treden of aan de zijkanten van de trap. Hiermee krijgt de trap niet alleen meer sfeer, maar draagt het ook bij aan een veilige omgeving. Goede ontwikkeling: duurzame LED-verlichting is veelzijdiger dan ooit. Zowel qua lichtwarmte als vormgeving. Zo zijn er naast ronde en vierkante spots in de wangen van de trap ook supersmalle LED-strips mogelijk die in de traptreden verwerkt worden.

Houd je vast

Om een trap zo veilig mogelijk te maken, mag een leuning natuurlijk niet ontbreken. Laat ‘m matchen met de unieke leren trapbekleding door te kiezen voor ambachtelijk gestikt leer op de trapleuning. Of kies voor een blauwstalen leuning voor een industriële uitstraling. Fan van natuurlijk hout? Ook dat is mogelijk!

Aan de slag

Ook enthousiast geworden? Ontdek de exclusieve Stoer Chique collectie van Upstairs Traprenovatie en maak van de trap binnen no-time een echte blikvanger!

nog meer: Samenwerking