WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit zijn dé vloerentrends van dit moment

Een goede vloer is letterlijk de basis voor elk interieur. Maar dat betekent niet per se dat je voor basic hoeft te gaan. Pak uit met deze trends, die stiekem ook erg tijdloos zijn. De vloerentrends van dit moment.

In samenwerking met Ambiant

Interieur met houten vloer, ronde eettafel en rotan stoelen.

Back in town

Terug van eigenlijk niet weggeweest: de patroonvloeren. Visgraat is nog altijd enorm populair, maar ook varianten op de visgraatvloer komen steeds vaker voor. Eén van die varianten is de Hongaarse punt. Dit trendy patroon wordt gelegd in een hoek van 45 tot 60 graden en past daardoor perfect in een klassiek interieur. Naast het visgraatpatroon en de Hongaarse punt heeft de vtwonen by ambiant-collectie ook een vloer met bijzonder blokpatroon. Snel bekijken dus!

Interieur met houtlook vloer en houten wand.

De klassieker: hout

Hout is en blijft een klassieker. Het past perfect bij de natuurlijke interieurtrend, maar heeft wel altijd onderhoud nodig. En daar heb je misschien niet altijd zin in, zeker wanneer je een drukke baan of een hectisch gezinsleven hebt. De perfecte uitkomst? Pvc. De Wide Board-vloer uit de pvc collectie van vtwonen by ambiant heeft een prachtige, natuurgetrouwe look. Je ziet niet alleen de nerven en noesten, maar voelt ze ook. Zo zijn de pvc vloeren uit de collectie bijna niet te onderscheiden van een echte houten parketvloer, maar zijn ze wél een stuk onderhoudsvriendelijker.

Dit zijn dé vloerentrends van dit moment - Cotap Ambiant
Dit zijn dé vloerentrends van dit moment - Cotap Ambiant

Contrast

Zwart is niet meer weg te denken uit onze interieurs. Niet zo gek, want zwart combineert perfect bij robuuste meubels, stalen deuren, donkere kozijnen én een lichte vloer. Ook in de vtwonen by ambiant-collectie vind je verschillende vloeren met een licht eiken dessin terug.

cotap - ambiant

Betonlook

Nog zo’n populaire troef in de vloerentrends: de gietvloer. De gietvloer past perfect in het industriële interieur in combinatie met veel beton, maar misstaat ook niet in een minimalistische, landelijke of juist bohemian woonstijl. Dankzij de lichte tint kun je de vloer namelijk overal mee combineren. Enige is dat een gietvloer wel speciaal onderhoud nodig heeft en er een flink prijskaartje aanhangt. De kwaliteit Composite uit de vtwonen pvc collectie bootst deze look geweldig na. Zo kun je met een veel kleinere investering al een gietvloer in huis halen die ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. Win-win, dus. 

Weten hoe de vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie er in jouw interieur uit zouden zien? Bekijk snel de hele collectie, bestel een paar stalen óf bekijk de vloeren via augmented reality tool al in je eigen interieur.

nog meer: Samenwerking