WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De hoogte in! Maak van de trap een interieurstatement

Wauw, wat heeft de trap een revolutie doorgemaakt! Het is veel méér dan een functioneel element in huis om van boven naar beneden te komen. In Weer verliefd op je huis lieten we zien hoe je met een mooie trap het interieur naar een hoger niveau tilt.

In samenwerking met Upstairs

Memorabele momenten

Weet je nog, hoe je vroeger na een nacht stappen muisstil op de tenen de trap op sloop? Of – nóg langer geleden – hoe je als kind de trap als autoracebaan gebruikte? Misschien moest je er weleens voor straf op zitten. We staan er niet altijd bij stil, maar de trap speelt een belangrijke rol in ons huis én leven. De trap is er altijd en ja, we beleven er soms memorabele momenten op.

Maak een statement

Juist daarom verdient de trap aandacht en liefde. Bovendien maak je een interieurstatement door te kiezen voor een kwalitatieve traprenovatie. Zijn er ook trends op het gebied van trappen? Jazeker. Zo is een zwarte trap terug van weggeweest. In aflevering 4 van Weer verliefd op je huis zien we hoe stylist Marianne de trap een stoere look geeft met de bekleding Blackwood, die speciaal ontwikkeld is ter ere van het 25-jarig jubileum van Upstairs. Dankzij de subtiele houtstructuur krijgt de trap een gedurfd maar warm uiterlijk.

Speel met donker en licht

Stylist Marianne laat in Soest zien dat zwart op de trap de ruimte niet donker maakt, maar zorgt voor een luxe effect. Perfect voor liefhebbers van de hotel-chique woonstijl. Met de gekozen trapbekleding kun je bovendien alle kanten op. Het past mooi bij donkere, diepe kleuren, of geeft juist contrast en diepte aan een lichter interieur. Ook een aanrader: verlichting in de traptreden. Dat maakt het niet alleen veiliger om de trap in het donker te gebruiken, het ziet er ook sfeervol uit.

Houd je vast

En dan tot slot de finishing touch: maak de trap af met stijlvolle trapleuningen. Van hout en blauwstaal tot leer: voor elke interieurstijl is er een passende trapleuning. Zo verandert de trap van een puur functionele verbinding tussen verdiepingen in een ware eyecatcher.

Verdient jouw trap ook een portie liefde en stijl? Dankzij het uitgebreide aanbod van Upstairs is er altijd wel een stijlvolle trapbekleding die past bij jouw interieur. En het fijne is: alles is kras- en slijtvast, je hoeft er dus nooit meer iets aan te doen. Letterlijk een trap voor het leven dus.

nog meer: Samenwerking