WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 redenen om dit weekend naar de woonmall te gaan

Ga je verbouwen of kan je woon- of slaapkamer wel een fikse stijlupgrade gebruiken? Dan kun je natuurlijk uren online scrollen op zoek naar inspiratie, maar veel gezelliger én efficiënter is een bezoekje aan een woonmall. Vijf redenen om dit weekend nog te gaan.

In samenwerking met Woonmall Alexandrium

Rivièra Maison

1. Alles onder één dak

Van kussens, vazen en andere knappe accessoires tot een complete eethoek: winkels in een woonmall hebben het allemaal. Naast de bekendere winkels staat de woonmall ook bekend om unieke (design)winkels die je nergens anders vindt. Neem Woonmall Alexandrium, waar de winkel van Rivièra Maison in een monumentaal polderhuis is gevestigd. De woonmall werd zelfs om dit karakteristieke pand heen gebouwd. Reden genoeg om hier een keer naartoe te gaan.

2. Leuk voor het hele gezin

Een bezoek aan een woonmall betekent niet alleen meubels, maar ook mensen kijken. En doen we dat stiekem niet allemaal graag? Elke woonmall heeft wel een leuke koffiezaak of lunchroom waar je – naast een lekkere kop koffie en verse sandwich – ook terecht kunt voor wat gekoekeloer. In het weekend en tijdens feestdagen is er vaak ook entertainment voor de kids. Bank uitgezocht, ijsje toe en iedereen heeft een topdag gehad.

3. Voor elk budget

Investeren in een designbank en de woonkamer verder stylen met prijsvriendelijke gordijnen, kussens en andere accessoires? Dan is de woonmall dé place to be. Hier vind je alle woonstijlen voor in huis en voor ieder budget wat wils. Maar ook die bank hoeft niet duur te zijn. Zo heeft onze nieuwe favoriet Room108 in Woonmall Alexandrium al hun 700 prachtige stoffen in verschillende prijscategorieën verdeeld – van basic tot luxe – zodat een keuze op basis van budget nóg makkelijker wordt.

Houweling Interieur

4. Advies op maat

Online is veel interieuradvies te vinden, maar soms wil je gewoon even sparren over nieuwe interieurplannen omdat je er zelf niet uitkomt. Heb je behoefte aan professioneel kleuradvies of is alle hulp bij het bepalen van het juiste formaat voor de zitbank welkom? Op de woonmall zijn er allerlei experts die jou van advies kunnen voorzien, zoals bijvoorbeeld bij Houweling Interieur in Woonmall Alexandrium. Daar kun je een persoonlijk interieurplan laten maken waarin alles tot in de kleinste details is uitgewerkt. Tip: laat een Pinterest-bord zien, zodat de interieurexperts meteen een goed beeld hebben van je smaak en wensen.

5. Scoor korting

Tijdens oktober-woonmaand en rond feestdagen is de woonmall natuurlijk sowieso een goed idee, want dan stunten de meeste woonwinkels met hun prijzen. Maar ook op een doordeweekse dag of in het weekend kan het voordeel aardig oplopen. Bijvoorbeeld als je én een bank én nieuwe eetkamerstoelen koopt. Doe vooraf online research naar kortingsacties en profiteer maximaal.

Meer wooninspiratie nodig? Lees hier verder:

Bankzaken: waarom proefzitten altijd een goed idee is

Designlovers opgelet: hier vind je 3 mooie designwinkels onder één dak

Waarom je vandaag nog een marmeren keukenblad wilt

Trendalert: de mooiste items in retro chic-stijl

nog meer: Samenwerking