Waarom je vandaag nog een marmeren keukenblad wilt

In samenwerking met Woonmall Alexandrium

Marquardt Küchen Beeld

Op sommige trends raken we uitgekeken, maar van marmer krijgen we nooit genoeg. Deze natuursteen blijft chic, tijdloos en matcht met nagenoeg alles. Daarom: een ode aan het marmeren keukenblad.

Lees verder onder de advertentie

Enig in zijn soort

Marmer is een natuursteen en om die reden altijd uniek, want tja: geen steen is hetzelfde. Met een marmeren keukenblad haal je met andere woorden een one of a kind kunstwerk in huis. De subtiele kleurschakeringen in combinatie met de steeds veranderende lichtinval in huis brengen elke keuken tot leven.

De keuze is reuze

Bij marmer denk je misschien al snel aan wit, grijs of zwart, maar de natuursteen komt in alle kleuren en vormen. Gekleurd marmer is dankzij z’n chique look dé trend van het moment. Denk: geel, roze, rood en zelfs donkergroen. Op zoek naar een specifieke kleur die mooi matcht bij de rest van de keuken Marquardt Küchen in Woonmall Alexandrium is de enige keukenwinkel met een eigen granietfabriek. Dat betekent: oneindig veel opties en mogelijkheden. Tip: laat de kleur van het marmer terugkomen in accessoires, zoals een schilderij, plantenpot of fruitschaal.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Rustig & chic

Marmer is een eyecatcher, maar heeft tegelijkertijd een rustige uitstraling. Dat maakt de natuursteen een allemansvriend die prachtig te combineren is met alle woonstijlen, van landelijk tot design. Mix marmer daarom naar hartenlust met verschillende materialen zoals goud, hout, fluweel en messing voor een warme en tijdloze look.

Lees verder onder de advertentie

Ook mooi in de badkamer

De nummer één tip om van je interieur een geheel maken: laat materialen en kleuren terugkomen. Gebruik het marmer van het keukenblad bijvoorbeeld ook in de badkamer, denk aan de waskom of douchewand. Een gedoe? Niet bij Grando Keukens & Bad. De interieurwinkel in Woonmall Alexandrium heeft maar liefst vijftig (!) showroomopstellingen volgens de laatste keuken- en badkamertrends. Nu alleen nog kiezen…

Voor elk budget

Marmer hoeft niet duur te zijn. Bij Hello Kitchen doen ze bijvoorbeeld niet aan onderhandelen en betaal je gewoon een vaste lage prijs voor de natuursteen. Voor een nog minder diepe graai in de portemonnee, is een marmerlook een mooi alternatief. Deze keukenbladen zijn gemaakt van kunststof en composiet, maar hebben het luxe uiterlijk van marmer. Ook daarvoor ben bij Hello Kitchen in Woonmall Alexandrium aan het juiste adres.

Meer wooninspiratie nodig? Lees hier verder:

Lees verder onder de advertentie

5 Redenen om dit weekend naar de woonmall te gaan

Bankzaken: waarom proefzitten altijd een goed idee is

Designlovers opgelet: hier vind je 3 mooie designwinkels onder één dak

Lees verder onder de advertentie

Trendalert: de mooiste items in retro chic-stijl