vtwonen tipt: dompel je onder in de interieurwereld tijdens showUP Amsterdam

beeld vtwonen Beeld

Mocht je nog naargeestig op zoek zijn naar een leuke weekendbesteding om de januarimaand door te komen, dan hebben we een leuke tip. Het interieur evenement showUP is namelijk terug. Bij dit grootste vakevenement kan iedere interieur liefhebber zijn hart ophalen.

Lees verder onder de advertentie

ShowUP

Mocht het evenement je niet bekend in de oren klinken: hier een kleine introductie. Er is eigenlijk maar één vereiste nodig en dat is dat je gek bent van interieur en alles wat met wonen en woonaccessoires te maken heeft. ShowUP is namelijk de ultieme inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen. Het is een vakbeurs, maar iedereen is welkom om inspiratie op te doen.

Vakbeurs voor iedereen

De beurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook is het een plek waar jaarlijks veel stylisten en bloggers naartoe gaan om de laatste trends op het gebied van wonen te ontdekken. Maar je hoeft zoals eerder genoemd dus geen professional uit de interieur wereld te zijn. Integendeel, gewoon rondlopen op jacht naar nieuwe inspiratie voor in huis is genoeg reden om te komen.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Te doen, te zien en te beluisteren

Je vindt er allerlei grote en kleinere merken. Niet alleen op het gebied van interieur, want onder de noemer growUP worden er ook allerlei kinderkleding merken gepresenteerd. En bij het listenUP-theater kun je luisteren naar inspirerende presentaties van enthousiaste sprekers.

Lees verder onder de advertentie

Merken die bij ShowUP te zien zijn, zijn onder andere By B+K, Marley and me, Aestetic Studios, The Clay Shaper, Storywalls, Midori, Duro Designers en veel meer. Zij presenteren er hun nieuwe collecties, zodat winkeliers deze in kunnen kopen. Krijg je trek van al dat rondlopen? Dan kun je neerstrijken bij een van de foodtrucks of barrista’s.

Zin om te gaan? De editie van 29-30 januari 2023 is in de EXPO Greater Amsterdam (voorheen Expo Haarlemmermeer) in Vijfhuizen.

Bron: beeld: showUP

Lees verder onder de advertentie