WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zet maar op de planning: woonbeurs Wonen&Co

In september 2022 is het zover: de grootste woonbeurs van het Noorden keert terug in MartiniPlaza Groningen. Het woonevenement van Wonen&Co wordt gecreëerd in samenwerking met circa 200 bedrijven, waaronder makers van keukens, meubels en andere woonfavorieten, foodies en stylisten. Laat je onderdompelen door de nieuwste woon-en tuintrends. Ga jij erheen? Dit kun je verwachten.

wonen&co persfoto

Beursthema: fresh

Naast dat het beursthema refereert aan het opfrissen van hun tijdelijk huis MartiniPlaza Groningen, verwijst het thema ook naar de nieuwe, optimistische en ambitieuze start van Wonen&Co. Fresh past bovendien ook bij de lichte en duurzame woontrend van dit moment om ons huis op te frissen. Tijdens de pandemie zijn veel ruimtes multifunctioneel geworden. Wonen&Co speelt daarom slim in op deze nieuwe balans en verwelkomt de thuiswerkstudio’s.

Stalen deuren, visgraatvloeren en organische en ronde vormen: trends komen en gaan, maar de basis qua trends blijft vaak een aantal jaren bestaan. Tóch stellen de nieuwste woontrends van 2022 niet teleur. Zo staan de interieurs in het teken van de urban 90’s, retro 70’s en wabi sabi.

Wat kun je verwachten?

Verdeeld over zes pleinen creëert Wonen&Co de beurs samen met circa 200 bedrijven. MartiniPlaza zal worden onderverdeeld in een interieurhal, shopplein, de Straat der Favorieten en een culinair foodplein. Op het foodplein presenteren specialisten een divers aanbod, variërend van keukens en delicatessen tot aan servies en proeverijen. Verder is er een buitenplein voor tuinierend Nederland én een onderdeel waarbij bezoekers de kans hebben om gratis adviezen te krijgen van woonspecialisten. Tevens worden er diverse trendpresentaties, huiskamerconcerten en workshops aangeboden.

LEES OOK
Tweede huis kopen? Hier kom je er alles over te weten

Vroegboektickets

Op 9 april lanceert Wonen&Co een speciale early bird-actie met kaarten voor € 10,-. Naast reguliere beurskaarten (normaal € 12,-) kun je vanaf die dag tickets met korting scoren voor de koopavond op donderdag en Vriendendag op vrijdag. Houd hun Facebook, Instagram en website in de gaten om op de hoogte te blijven.

De woonbeurs is geopend van 15 t/m 18 september. Op donderdag en vrijdag van 13:00 tot 22:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

nog meer: nieuws