Altijd on trend: een marmeren salontafel

Bank Aikon Lounge, inclusief armsteun (designonstock.com). Vloerkleed van Louis de Poortere uit de serie Mad Men (vloerkledenwinkel.nl). Salontafel marmerlook, 40,6×100 cm (hxØ), rond kussen, goudkleurig velvet kussen (polspotten.nl). Loungestoel velvet, plaid , witte vaas met oor, kleinere vaas van Loods 5 Design (loods5.nl). Hoge vaas, staande lamp (hkliving.nl). Beige Poef Sandared, grijze poef, lijst Hovsta (ikea.nl). Lamp op marmeren schouw (maisonnl.com). Lamp in vensterbank (dutchbone.com). Vaas met oren (neeflouis.nl). Kandelaar op tafel (vtwonen.nl). Overigprivébezit. Beeld

Er bestaan van die meubels die simpelweg altijd mooi zullen blijven. Die het jarenlange komen en gaan van trends overleven en nooit hun charme verliezen. Tijdloos, noemen we dat. Een marmeren salontafel is zo’n soort meubel. Je koopt er een en je bent er vervolgens heel je leven blij mee. En misschien zelfs je kinderen en kleinkinderen.

Lees verder onder de advertentie

Tijdloze charme

Een tijdloos interieur creëer je dus door tijdloze meubels aan te schaffen, maar je krijgt dit ook voor elkaar door een basic kleur te kiezen en die in heel je interieur door te voeren. Inspiratie nodig? Wij geven je drie ideeën voor een zwart interieur.

In alle soorten en maten

Net als vele andere meubels, zijn ook marmeren salontafels er in alle soorten en maten. Neem alleen al de verschillende kleuren van deze natuursteen. Je hebt tijdloos wit of zwart marmer, maar ook donkergroen en bruin komen vaak voor. En soms zien we zelfs lichtroze tinten terug in het natuursteen. Naast kleur kun je ook uitpakken qua vorm: die is iedere keer namelijk weer anders. Van gracieuze, ronde tafelbladen tot strakke rechthoekige exemplaren.

Naast salontafels zijn er trouwens nog genoeg andere meubels of accessoires met marmer. Neem een kijkje in de uitgebreide collectie.

Lees verder onder de advertentie

Hoog tijd om zo’n prachtig tijdloos meubel aan te schaffen! We hebben voor jou de mooiste marmeren salontafels alvast op een rijtje gezet.

Shop een marmeren salontafel…

Bron: vtwonen 13-2019 | styling Fietje Bruijn, fotografie Alexander van Berge

Lees verder onder de advertentie