3 ideeën voor een zwart interieur

beeld vtwonen Beeld

Van servies tot meubels en van keukenkranen tot muren en raamkozijnen; een zwart interieur is het nieuwe wit. De stoere kleur is in ieder interieur te gebruiken, geeft pit aan een ruimte en verveelt nooit. Ga all the way of kies voor een paar opvallende accessoires. Laat je inspireren en zie hoe wij zwart combineren in huis.

Lees verder onder de advertentie

Zwart interieur: de keuken

We durven steeds vaker voor zwart te kiezen. Ook in de keuken! Van keukenkraan tot servies en een compleet zwart keukenblok. Durf jij je kleurgrens op te zoeken? Kies dan voor zwart glanzende Zelliges tegeltjes. Zo maak je niet alleen een statement, maar creëer je ook eenheid. Geen fan van tegeltjes? Ga voor een matzwarte kraan of geef je keuken een stoere twist met zwarte broodplanken, wandlampen en andere keukenaccessoires.

Slaap zwart!

Een zwarte slaapkamer somber en donker? Echt niet! Wist je dat je in een donkere kamer juist sneller slaapt? Zeker wanneer je de juiste materialen gebruikt, zoals zacht velvet, breisels en vachtjes. Zo geef je je slaapkamer een hoge aaibaarheidsfactor. Ook sfeerlicht geeft een donkere ruimte extra warmte. Ga voor industriële letters of romantische wandlampjes en droom heerlijk weg.

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Zwart in combinatie met…

Eigenlijk is zwart, net als wit, met alles te combineren. Een zwart-wit interieur is tijdloos én een goede basis om te experimenteren met andere kleurtoevoegingen. Een opvallend kleuraccent is de knipoog wat jouw zwart-wit interieur eigen en persoonlijk maakt. Wat dacht je van een knalgele kast of vintage groene lamp? Voor een chique effect is zwart ook heel mooi te combineren met goud. Zeker tijdens de feestdagen is deze combinatie een lust voor het oog. Durf jij wel een stapje verder? Ga all the way en kies voor zwart op zwart. We kunnen eindeloos combineren, maar één ding is zeker; de dagen van wit, wit en nog eens wit zijn geteld.

beeld vtwonen Beeld

Shop in de stijl

Lees verder onder de advertentie

Bron: 1. vtwonen 11-2017 | Fotografie Anke Leunissen | Styling Kim de Groot | 2. vtwonen 02-2017 | Styling Sanne Pol | Fotografie Sonja Velda | 3. vtwonen 01-2018 | Fotografie & Styling Peggy Janssen