WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zwart-wit in huis met frisse kleuraccenten

Speciaal voor Kleurinspiratie.nl maakte HEMA een nieuwe kleurtrend. Dit najaar gaan we voor een sterk zwart-wit verhaal met heldere en frisse kleuraccenten. De kleurcombinatie zwart-wit is in de gehele HEMA wooncollectie te zien; in kussens, manden, plaids, beddengoed en keukentextiel. De kleuraccenten bestaan vooral uit koraal en (mint)groenen.Kleurtrend Happy Home
Zwart-wit is een hele heldere kleurcombinatie die jarenlang mee kan. Met de huidige dessins, stippen, strepen en driehoeken, is zwart-wit ook absoluut niet saai te noemen. Mocht je zwart-wit te kil vinden voor jouw woonstijl dan kan je het combineren met warme tinten zoals koraal. Laat deze warme tint terugkomen in woonaccessoires, bijvoorbeeld in een stapel kussens of een plaid op de bank. Ook aan de muur is een koraaltint op haar plaats. Op deze manier creëer je een behaaglijke sfeer waar we in het najaar wel aan toe zijn.

Houd je meer van een fris kleuraccent dan kan je voor diverse groentinten kiezen. Het zijn de frisse (mint)groenen die de boventoon voeren. Gecombineerd met zwart-wit of grijs- en natureltinten geeft dit een rijke uitstraling aan je interieur. Uitbundig wordt het als je (mint)groenen met koralen combineert. Door dan te kiezen voor hetzelfde dessin of materiaal in deze kleuren, blijft het totaalbeeld toch rustig. Bij beide kleurgroepen doet een fluo accent het goed. Fluo kan door haar kracht een kleur nog sterker maken of zorgen voor verbinding tussen artikelen.

De kleuren uit dit palet (v.l.n.r.):
Kleur 1: December 0402-G35Y
Kleur 2: Fruitig – Histor
Kleur 3: Kaviaar 8502-G – Histor
Kleur 4: Dynamiek 2060-B70G – Histor
Kleur 5: Schors 7502-B – Histor
Kleur 6: Mineraal 1502-B – Histor
Kleur 7: Charmant van Histor
Kleur 8: Gelukzalig 0302-G44Y – Histor
Kleur 9: Viking 0530-B70G

Credits: HEMA

nog meer: Kleur