WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo pas je de betonlook toe in huis

Beton geeft je huis een industriële en stoere uitstraling. Vroeger was het alleen besteed aan fabriekspanden en garages, maar tegenwoordig is beton niet meer weg te denken uit een industrieel interieur. Daarom geven we je stylingideeën om die stoere betonlook ook in jouw interieur toe te passen.

ronde eettafel

Betonlook verf

Beton heeft een strakke structuur met een lichtgrijze kleur. Het staat daarom erg mooi bij andere natuurlijke materialen en tinten, zoals hout. Er bestaan verschillende soorten betonverf die jouw industriële look compleet maken. Je kunt natuurlijk ook de muur afwerken met betonstuc of beton-ciré, of kiezen voor een betonlook behang. Ben je bang dat beton een te kille sfeer geeft in huis? Combineer beton met zachte materialen, zoals een wollen vloerkleed, warme plaids en kussens.

slaapkamer-betonlook

Betonlook vloeren

Beton is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je toe bent aan een nieuwe vloer. Toch kan beton nét die moderne twist geven waar je al zo lang naar op zoek bent. Een betonnen vloer is strak, modern en bovendien erg duurzaam.

Betonnen meubels en accessoires

Vind je beton op de muur of onder je voeten iets te heftig? Kies dan voor een paar stoere betonnen meubels en accessoires. Denk aan lampen, werktafels en krukken.

stoel met bureau grijs

Zelfmakers met beton

Beton is een ideaal materiaal voor een DIY, oftewel een zelfmaker. Je kunt de bestanddelen bij elke bouwmarkt kopen en je kunt er bijna alles van maken. Wat dacht je van een krukje van beton, een lampje van koper en beton of een betonnen loungetafel? Aan de slag!

Shop de betonlook

nog meer: Kleur