WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Wat kleur met je interieur doet

Het is verrassend wat kleur met je interieur kan doen. Je kunt kleine accenten toevoegen of een gekleurde blikvanger plaatsen. Kleur geeft leven aan je huis. Vandaag delen wij onze favoriete kleuren en wat ze met jou en je interieur doen.

Okergeel

Geel is het zonnetje in huis als het gaat om kleur. Geel geeft namelijk een gevoel van licht, ruimte en energie. Het is de kleur waar je zelf vrolijk van wordt. Toch liever een kleur die iets minder de aandacht trekt? Dan is okergeel geschikt voor jou. Okergeel is makkelijk te combineren met andere kleurtinten en zorgt nog steeds voor een zonniger interieur.

kleuren

Groen

Groen kan betoveren en geeft rust. Het is de kleur die inmiddels onmisbaar is in huis. Het zet de toon en is er in allerlei varianten: groene meubels, groene accessoires, groene muren én groene planten! Bovendien heeft groen een positieve invloed op je gevoel en staat het voor harmonie en evenwicht.

kleuren

Blauw

Blauw is de kleur van verkoeling, openheid en rust. Daarom past het ook zo goed in je bad- en woonkamer. Bovendien maakt blauw ruimtelijk en werkt deze kleur goed voor creativiteit. Maar laat blauw nooit alleen staan, want dat zorgt voor een koude sfeer. Combineer met wit of groen en er ontstaat een gebalanceerde sfeer in je huis.

kleuren

Grijs

Grijs is officieel geen kleur, maar wordt wel als kleur gezien. Het is een fantastische basiskleur voor je interieur. Grijs combineert namelijk goed met allerlei andere kleuren en past bij alle woonstijlen. Verassend: het is een warme en stijlvolle kleur. Doordat grijs zo’n fijne basis is, creëert deze kleur ook rust in je interieur.

kleuren

Pastel

Pastel geeft een zachte en romantische uitstraling aan je interieur. Wil je liever een frisse uitstraling in huis? Combineer pasteltinten dan met grijs. Pastel hoef je niet alleen in het voorjaar in je interieur te gebruiken, je kunt ze ook dit najaar en tijdens de feestdagen als blikvanger gebruiken.

nog meer: Kleur