WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4x woonidee: zo breng je goud in het interieur

Als er iets wordt geassocieerd met luxe, dan is het wel goud. Het glanzende materiaal valt op en brengt een gevoel van warmte in huis. Ook Anne koos op meerdere plekken in haar appartement voor goud. Zo breng je net als haar goud in het interieur.

vtwonen 06-2021 | gouden interieur met gouden tegels in de zwarte keuken met een foto op het aanrecht I goud in het interieur
Keuken, marmeren werkblad en kraan Kooloos Interieurbouw. Tegels Megadump Tegels en Sanitair, vloer Nijhof. Zeeppompje en vaas Zara Home. Poef, kussen en schilderij Nox Studio Interiors. Plantenpot en plant Intratuin. Witte potten H&M Home.
goud in het interieur
Hoge vaas Menu, bronzen bijzettafel Rapture Interior Luxury, spiegel HKliving. Muurverf Inchyra Blue van Farrow & Ball. Tafel Marktplaats, stoelen Sklum, kop-en-schotel Anthropologie, wit schaaltje en zwart-wit vaasje H&M Home. Dressoir Loods 5, boeken via Nox Studio Interiors en Assouline. Kandelaar, vaas en witte vaas Nox Studio Interiors. Geurkaars H&M Home, schilderij en schaaltje Zara Home. Zwart-witte foto in lijst van Annes moeder geweest, lijst met poster gekocht op straat in New York. Hanglamp Artemide.

1. Shinen in de keuken

De gouden tegels zijn de eyecatcher in de keuken van Anne. Door de kleur goud ook op andere plekken terug te laten komen, ontstaat eenheid.

Shop gouden tegels

2. Goud op een podium

Het dressoir heeft hier twee functies: opbergruimte en podium voor spullen waar Anne waarde aan hecht. Zoals de gouden kandelaar, vazen en verschillende lijsten.

Geef het een gouden tintje met deze accessoires

LEES OOK
4x woonidee: je eigen draai aan het interieur geven

goud in et interieur
Muurverf Inchyra Blue van Farrow & Ball. Bank Rofra Home. Bijzettafels Classicon.
vtwonen 06-2021 | gouden behang in de slaapkamer van het appartement met opgemaakt bed en panterprint kussens
Poef, bijzettafel, schaaltje, kussens en sprei Nox Studio Interiors. Witte lamp Oluce, hanglamp Westwing. Verf op lambrisering Inchyra Blue van Farrow & Ball, behang Arte. Bed Wehkamp, hoofd-kussens Hema, gordijnen Dappermarkt.

3. Chic detail in de woonkamer

Verras met gedurfde kleurcombinaties, zoals een blauwgroene muur in combinatie met een groene bank en terracotta kussens. Waar Anne hier goud in het interieur heeft laten terugkomen? Op de rand van de bijzettafel.

Shop meubels met een gouden randje

4. Golden touch

Gouden poef en dito behang: goud is écht niet alleen een materiaal voor een lamp of kandelaar. Juist met zachte stoffen kun je subtiel the golden touch in huis aanbrengen.

Style met warme, gouden stoffen

LEES OOK
Onmisbaar: gouden accessoires voor in elk interieur

Deze producten raden we aan

nog meer: Kleur