Zitzak voor in de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Comfort en doen waar je zin in hebt, dát is belangrijk in de kinderkamer. Van lekker spelen tot even uitrusten. Met een zitzak in de kinderkamer is het heerlijk bijkomen. Doe je kind een plezier en kies voor een zitzak kinderkamer. Wij zetten onze top 3 voor je op een rij!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Zitzak kinderkamer

De zitzak, oftewel de poef, is ideaal voor in de kinderkamer. Je sleept hem overal mee naar toe. Zo kun je in de ene hoek ontspannen, maar ook aan de andere kant lekker zitten. Er is veel keuze in het soort zitzak. Ga je voor een basic kleur, een leuk patroon of een felle kleur? Kies je voor een fluweel zachte zitzak of juist een gladder materiaal die makkelijk schoon te maken is?

Functionele zitzak

Op een zitzak moet je natuurlijk lekker kunnen zitten en ontspannen. Er zijn ook zitzakken die je zithouding bevorderen. Betekent natuurlijk niet dat je daar niet lekker op kunt ‘chillen’. Meer over zitzakken die de zithouding bevorderen, lees je in het artikel Zitzak kind.

Lees verder onder de advertentie

Zelfmaken

Een zitzak maak je ook best makkelijk zelf. Zo creëer je een zitzak naar eigen smaak. Meer over het zelf maken van een zitzak kinderkamer lees je in het artikel Hippe Zitzak.

Top 3 zitzakken

Ben je benieuwd naar hippe, stoere en verrassende zitzakken? Bekijk hieronder dan snel onze top 5!
1. Anneclaire Petit Paddestoel Poef – €98,95
3. Lili Poef Aqua – €37,50