WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zij blij, jij blij: 7 items voor een knusse kinderkamer

Kids worden ouder en hun kamers groeien met ze mee. Gelukkig kun jij ervoor zorgen dat de kinderen zich koning of koningin hun eigen kamer voelen. Met deze meubels en accessoires creëer je een knusse kinderkamer.

Tipi-tent

Kinderen verdwijnen het liefst urenlang weg in hun eigen fantasiewereld. Tenten bouwen van lakens en stoelen is natuurlijk leuk voor een keer, maar een eigen tipi-tent is een stuk duurzamer (en scheelt jou een aantal opruimavonden). Zorg voor een lekker kleed, fijne knuffels en misschien een snoer met lichtjes om het extra gezellig te maken.

Maak de knusse kinderkamer helemaal af met dé trends voor 2021!

Zachte zithoek

Een plek waar ze zich kunnen terugtrekken in kussens en dekens is natuurlijk een feest. Zet een kleine opbergbank neer en gooi de bovenkant vol met kussens, plaids en andere zachte items zoals knuffels. Wedden dat ze er niet van weg te slaan zijn?

Gave verlichting

Als je het over een knusse kinderkamer hebt, kan verlichting niet ontbreken. Hang een mooie lamp op als kers op de taart. Helemaal leuk is een lamp met een patroon of gaten, zodat het licht op een speelse manier op de muren schijnt.

nog meer: kinderkamer inspiratie