WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Uren speelplezier met kindertenten

Een eigen hut of tent is voor kinderen een waar paleis. Het is er lekker knus en gezellig. En alleen hun regels gelden er. Vroeger maakten we tenten van oude deken of kartonnen dozen. Tegenwoordig zijn er allerlei kant-en-klare kindertenten te koop. De één is nog mooier versierd dan de ander!Kindertenten

Tafeltent

Het aller handigste is het om een tent van een tafel te maken. Paar kleden er overheen en je kinderen hebben lekker veel ruimte om te spelen. Maar die tent moet wel keer op keer weer opgeruimd worden. En het staat niet heel charmant, van die oude doeken in de woonkamer.

Daar heeft Colorique iets op bedankt: prachtige tafeltenten. Het zijn vrolijke speeltenten die je aan bijna elke eettafel kunt bevestigen. Te koop bij Ik en Ik, voor jongens!

Speeltenten

Naast tafeltenten zijn er uiteraard ook allerlei andere speeltenten. De meesten zijn zowel geschikt voor binnen als buitenshuis. Leuk voor in de zomer! Een grappige speeltent is bObles Cave tent. Compleet met vloerdelen en al. Deze designtent is door de vorm en kleur voor zowel jongens als meiden erg geschikt. Door de visjes aan de buitenkant komt er licht binnenin de tent. En voor extra licht haal je de bovenkant eraf.

Heb je voor je dochter liever een echte prinsessentent? Of voor je zoon een riddertent? Dan kan je terecht bij Hibba. Daar verkopen ze mooie en rijkversierde kindertenten. Voor veel jongens en meiden zit er wel een droomtent tussen.

Strandtent kinderen

Ook op het strand of op de camping wil je kinderen onbezorgd laten spelen. Maar vaak is de zon zo fel dat dat niet zonder bescherming kan. Daarom bestaan er strandtenten voor kids. Zoals die van Babypark. Hier kunnen ze lekker in liggen, lezen en spelen.

Bron: Kidsfavourites

nog meer: kinderkamer inspiratie