WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Recyclen in de kinderkamer

De webshop IamRecycled.nl is door de bezoekers van Hippeshops.nl en door een officiële jury verkozen tot The Next Hippest Shop of the season autumn/winter ‘13/’14. En terecht! Want wat verkopen ze er fijne, duurzame spulletjes. Een webshop die oude spullen een nieuw leven inblaast.iamrecycled

recyclen in de kinderkamer

iamrecycled

Niet weggooien, hergebruiken!

Nanda Wintjes, eigenaresse van I am Recycled, vertelt op de site dat het idee van haar webshop ontstaan is uit het gemak waarmee spullen weggegooid worden. Door oude spullen te voorzien van een nieuwe stofje, een likje verf of door ze een hele nieuwe vorm te geven, krijg je hele bijzondere en unieke woonaccessoires. Alle producten worden met de hand gemaakt en bestaan voornamelijk uit gebruikte materialen of restmaterialen.

Duurzame kindermeubeltjes

Een bankje gemaakt van spanbanden, een krukje van wolvilt en een opbergkrat van een oude fruitkist – dit is een greep uit de collectie van het zitwaar en het opbergwaar dat te koop is bij I am Recycled. Deze kleinmeubelen staan fantastisch in een kinderkamer of stoere tienerkamer. Zet het bankje of de kruk voor een bureau of gebruik ze als bijzetter. De opbergkrat is groot genoeg voor stripboeken, speelgoed. Door de wieltjes is hij makkelijk verrijdbaar. Elk item is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Kinderkameraccessoires met een verleden

Naast meubeltjes ben je bij I am Recycled ook aan het juiste adres voor hele mooie woonaccessoires. Waaronder onderstaande lamp die gemaakt is van een oude augurkenpot. De deksel kan open, waardoor je kind allerlei kleine decoratie spulletjes onder in de pot kan doen.

Oude spijkerbroeken krijgen een nieuw leven als denim plaid. Ritsen en knopen worden verwijderd en de stof wordt daarna zo verpulverd en verwerkt tot een super zacht en groot plaid. Comfortabel en heel milieuvriendelijk!

Bron: I am Recycled

nog meer: kinderkamer inspiratie