WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Plywood kindermeubels

Je ziet het steeds meer; naturel meubels zonder veel poespas. De houtstructuren nog goed zichtbaar en de natuurlijke houtkleur behouden. Voor deze look wordt vaak plywood gebruikt. De mooie, lichte kleur van dit hout is heel basic en past eigenlijk in elk soort kamer. Plywood kindermeubels heb je zowel voor je baby als tiener.Plywood kindermeubels

Plywood kindermeubels

Plywood-kindermeubels2

Plywood kindermeubels

Plywood kindermeubels

Cargo collectie

De nieuwe Cargo collectie van Stapelgoed is een voorbeeld van een prachtige plywood meubelserie. De meubels zijn gemaakt van underlayment en licht wit gebeitst en afgelakt. Hierdoor behouden ze die natuurlijke look, maar is het hout wel goed beschermt tegen vocht en vlekken.

In de cargo collectie zitten meubels voor zowel baby’s, peuters en tieners.

Plywood babykamer

Een plywood babykamer is de basis voor zowel een jongens- als meisjeskamer. Als je een jongetjes verwacht, combineer je de meubelserie met antracieten en mosterdgele accessoires. Is er een meisje op komst? Ga dan voor pasteltintjes. Zo heb jij straks een hele hippe, eigentijdse babykamer in je huis.

In de babykamercollectie zitten een ledikantje, commode en een linnenkast. Voor een romantische look, kies je het ledikantje met hemel. Trek de plywood stijl door in de woonkamer met een bijpassende box.

Bijpassende textielset

Het babykamer textiel op de afbeeldingen bij deze blog komt uit de Frozen collectie, ook van Stapelgoed. Deze collectie bestaat onder andere uit een hemeltje, klamboe, ledikantlaken en boxkleed. In wit met grijze elementen.

Tienerkamer meubels van plywood

Voor je tiener ook een plywood kinderkamer? In de Cargo collectie zit een juniorbed met een bijpassend nachtkastje. En huiswerk wordt er natuurlijk gemaakt aan het kinderbureautje. Op alle meubels zit een brandmerk met artikelnummer. Hierdoor krijgen ze een stoere touch.

Bron: Stapelgoed

nog meer: kinderkamer inspiratie