Magneetjes voor magneetbord

beeld vtwonen Beeld

Leuke briefjes, foto’s en diploma’s mogen prominent in de kinderkamer. Wil je geen punaisegaatjes in de muur, kies dan voor een magneetbord met magneetjes. Een eenvoudig magneetbord wordt superleuk met vrolijke en kleurrijke magneten. De leukste magneetjes voor magneetbord vind je hier. 

Lees verder onder de advertentie

Kleurrijke magneetjes

Een mooi printje of felle kleurtjes zijn de basis van een leuke magneet. De kleurrijke magneetjes van Trendform zijn een lust voor het oog. Zo zijn wij fan van de magneten in de vorm van cactussen en ananassen.

Figuur magneten voor magneetbord

Voor kleinere kids zijn magneten in de vorm van een grappig figuur het allerleukst, zoals een badeend, een giraffe of een ander dier. Het merk Midori heeft leuke exemplaren in de collectie.

Zelf magneetjes maken

Kun je online niet de juiste magneetjes vinden? Dan maak je er zelf een paar! Creatief of niet, deze magneten kan iedereen maken. Op zoek naar grappige magneten? De Scrabblemagneetje zijn dan ideaal! Hiermee kan je kind zelf leuke woorden mee vormen op het bord. Ook een magneetbord kun je zelfmaken. Vind hier de DIY om een magneetbord te maken.

Lees verder onder de advertentie

Magneetborden

Zonder magneetbord zijn de magneetjes ook niet nodig. Op vtwonen.nl/shop hebben we erg veel leuke magneetborden voor je gezocht en beschreven. De zoektocht naar een geschikt magneetbord wordt hierdoor een stuk korter!

Magneetjes voor magneetbord shoppen

We hebben hieronder de leukste magneten én magneetborden voor je verzameld!