WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME kinderkamers

Unieke meubels met een hoge kwaliteit – dat zijn de kinderbedden van het Deense merk LIFETIME. Boomhutbedden, kajuitbedden en hemelbedden zijn onderdeel van het uitgebreide assortiment.LIFETIME-kinderkamers

Unieke kindermeubels

De meubels en accessoires van het merk LIFETIME Kidsrooms maken een echte droomwereld van de kinderkamer. Of je zoon of dochter nu gek is op ridders, vlinders, beren of een stoere tienerkamer wilt. Door het doorbouwsysteem van de LIFETIME meubels gaan ze een kinderleven lang mee.

LIFETIME meubels bij Luzan

Luzan Tienerkamers is de bekendste leverancier van de betere kindermeubelen, waaronder de LIFETIME kinderkamers. LIFETIME levert uitsluitend de beste kwaliteit kinderkamers van de mooiste materialen. De kinderbedden, halfhoogslapers en hoogslapers zijn mooi afgewerkt met geïllustreerde fronten in diverse kleuren en thema’s.

Of je nou op zoek bent naar een stapelbed voor onder een schuin dak of in een hoekopstelling, het is bij Luzan allemaal mogelijk.

Van ledikant naar glijbaanbed

Van de kinderkamer een speelparadijs maken met een glijbaan, maar ontbreekt het je aan ruimte? Ga dan voor een LIFETIME bed mét glijbaan. Dit is een van de doorbouwonderdelen van de LIFETIME meubelen. Een ruimtebesparende oplossing voor de kleinere kinderkamer.

Bron: Luzan Tienerkamer

nog meer: kinderkamer inspiratie