WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lessenaar kind

Ben jij op zoek naar een lessenaar kind? Een lessenaar is er in verschillende uitvoeringen. Ga je voor een echte ouderwetse of tover jij hem op tot moderne lessenaar? De kinderen zullen zich aan elke versie vermaken: lekker knutselen of schooltje spelen. Daarentegen vind jij het als moeder waarschijnlijk belangrijk dat dit bureautje ook nog eens past bij de rest van de kamerinrichting!lessenaar kind

Vintage lessenaar kind

Zou jij graag een echt vintage meubel in de kinderkamer willen hebben? Op verschillende plekken kun je een vintage lessenaar op de kop tikken. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Marktplaats of in de webshop van Loods5. Hier vind je diverse bureautjes, zowel eenpersoons als tweepersoons. Op Marktplaats verschilt het aanbod natuurlijk dagelijks. Daarom is het handig om dit af en toe in de gaten te houden en wie weet scoor jij net de leukste lessenaar!

Ook in de webshop van De Oude Speelkamer vind je een prachtig exemplaar van een lessenaar kind. De klep van de lessenaar kan open om alle spulletjes in te bewaren.

Je eigen lessenaar opknappen

Vind jij het model van de ouderwetse lessenaar een leuk meubel voor in de kinderkamer, maar gaat jouw voorkeur toch uit naar een modernere versie? Knap dan een vintage lessenaar op, helemaal naar jou smaak. Je kunt de lessenaar schuren en een leuk kleurtje verf geven of je laat de kinderen zelf hun bureautje schilderen.

Bron: Into The Woods Pinterest

nog meer: kinderkamer inspiratie