Kinderkamer ruimtevaart

beeld vtwonen Beeld

Spaceshuttles, raketten, planeten – is jouw zoon of dochter een astronaut in de dop? Dan is een kinderkamer ruimtevaart natuurlijk te gek. Maak een gave slaapkamer met het thema ‘ruimtevaart’. Wij verzamelden de leukste accessoires en decoraties rondom dit thema.

Lees verder onder de advertentie

Dekbedovertrek ruimtevaart

Het pronkstuk in de ruimtevaart kinderkamer is straks zeker het dekbedovertrek astronaut van het merk Snurk. Wanneer je kind onder het dekbed gaat liggen, lijkt het net alsof hij of zij een ruimtevaartpak aan heeft. Het pak wat op het overtrek staat afgebeeld is namelijk een fotoprint van een echt pak uit het Space Expo Museum. 3..2..1..Houston, we have lift off!

Ruimtevaart muurstickers

Als je een hele wand met fotobehang teveel of te duur vindt, dan zijn muurstickers een heel goed alternatief. Bij Kidzstijl vind je ruimte muurstickers. Met aliens, planeten en sterren. Plak ze op de muur, op het plafond en op de meubels, en de kinderkamer wordt direct een ruimtevaart kamer.

Combineer de muurstickers met grote posters aan de wand. Plak ze op met masking tape of lijst ze in. Bij Posters.nl vind je een mooie ruimtevaart poster en planeten posters.

Lees verder onder de advertentie

Wereldbol lamp

De lamp in een ruimtevaart kinderkamer moet natuurlijk ook met het thema te maken hebben. Wat dacht je van de plafondlamp wereldbol van de Kinderlampenwinkel. In dit houten plateau zitten led-lichtjes, wereldbollen en meerdere grotere lichtbronnen.

Bron: Bijzondermooi