WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hoogslaper op maat

Heb je weinig ruimte of een lastige hoek in de kinderkamer? Grote kans dat een hoogslaper met standaard afmetingen niet past. Een hoogslaper op maat is dan een praktische oplossing!hoogslaper op maat

Hoogslaper op maat

Een hoogslaper is ideaal voor een kleine ruimte. Onder het bed creëer je extra ruimte om te studeren, spelen of spullen op te bergen. Toch is het lastig als een standaard hoogslaper niet in de kinderkamer past, bijvoorbeeld als de kamer te smal is. Maar niet getreurd, er zijn genoeg websites die een hoogslaper op maat aanbieden. Zo kun je het bed helemaal naar eigen wens laten maken!

Hoogslaper laten maken

Bij Beddenopmaat.nl kun je hoogslapers in diverse maten bestellen. Niet alleen standaard hoogslapers, maar ook hoogslapers op maat met een ingebouwde kast en bureau. Ook Mura Mura is gespecialiseerd in het maken van kindermeubels op maat. Zij maken zogenaamde videbedden, een extra hoog bed waarmee je meer ruimte op de vloer creëert. Originele hoogslapers op maat in vrolijke thema’s vind je bij Kinderbedden.info.

Mooie hoogslapers

Liever toch gewoon een hoogslaper aanschaffen in plaats van een hoogslaper op maat laten maken? Op onze site vind je hoogslapers in verschillende soorten en maten.

Bron: Beddenopmaat.nl & Muramura.nl

nog meer: kinderkamer inspiratie