WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Flexa glijbaanbed jungle

Het jungle thema is heel populair voor de kinderkamer. Zowel jongens als meiden vinden het helemaal te gek. Vooral als je mag slapen in zo´n gaaf junglebed mét glijbaan.

flexa glijbaanbed jungle

Junglebed Flexa

Luzan Tienerkamers heeft een hele leuke halfhoogslaper in haar collectie. Deze Flexa halfhoogslaper heeft een glijbaan en een textielset om er een junglebed van te maken. ´s Avonds klimt je kind als een aapje via de trap naar boven. En in de ochtend glijdt hij of zij via de glijbaan naar beneden.

Het bed kleed je aan met het jungle tentdoek. Deze tent maakt van de ruimte onder het bed een fijne speelplek. Met de bedtunnel en overige bijpassende jungle accessoires maak je er een hele leuke junglekamer van.

Flexa kinderbedden

De Flexa halfhoogslapers uit de White collectie zijn gemaakt van massief MDF. De bedden zijn afgewerkt met een krasvaste en gifvrije witte lak. De kinderbedden van Flexa zijn op basis van een doorbouwsysteem. Het basis kinderbed kan met doorbouw onderdelen verhoogd worden naar een halfhoogslaper of hoogslaper.

Junglekamer ideeën

Voer het Jungle thema door in de rest van de kamer. Behang je muur met bamboebehang. Hang een camouflagenet aan het plafond. Zet een schap vol met junglebeesten en neem een nijlpaard als bureaulampje. Hiermee waant je kind zich echt in de jungle. Deze en meer van dit soort tips vind je in het artikel over Junglekamer ideeën.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: kinderkamer inspiratie