Hippe jongenskamer met stoer hout

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

Maak voor je zoon een echte hippe jongenskamer met accessoires en decoraties aan de hand van de laatste kleurtrends. Bijvoorbeeld met gaaf behang of een stoer boomhutbed.

Kleurtrend jongenskamer

Een perfecte kleurtrend voor een hippe kinderkamer is een kleurenpalet met diverse tinten grijs, zand, roest, bruin en als accent oranje. Dit kleurenpalet kun je ook wel Pebble Beach noemen. Hiermaa maak je een hele stoere jongenskamer met een strandsfeer. Voor echte Beach Boys.

Meubels en accessoires passend bij de kleurtrend Pebble Beach vind je in ons online magazine!

Lees verder onder de advertentie

Hip jongenskamer behang

In één keer een thema of stijl neerzetten in de jongenskamer doe je met behang. En wat bestaat er veel leuk behang voor de jongenskamer tegenwoordig! Bij Studio Ditte verkopen ze sloophout behang in verschillende kleurstellingen.

Hip jongensbed

In een hippe jongenskamer hoort uiteraard een hip bed. En wat is voor een jongen nou gaver dan slapen in zijn eigen boomhut. Het merk LIFETIME heeft in haar assortiment een heel gaaf boomhutbed. Deze halfhoogslaper heeft een opbouw met een dakje en verschillende raam- en dakpanelen waarmee het een echte boomhut wordt. Onder het bed is genoeg ruimte voor een fijne speelplek! Door de neutrale kleur van het bed past het bijna in elke jongenskamer.

Jongenskamer accessoires

De leukste accessoires voor de kinderkamer vind je bij Hippe Kinderspullen en Ik en Ik. De keuze in deze webshops is enorm, bij elke stijl en voor elk thema vind je hier zeker geschikte accessoires voor een hippe jongenskamer.

Lees verder onder de advertentie

Inspiratie voor een hippe jongenskamer

Kijken naar kinderkamers van anderen is de beste manier om inspiratie op te doen. Bekijk eens de foto’s van de kinderkamer die gestyled zijn door de Kinderkamerstylist. Zij richt prachtige kinderkamers in met unieke kleurpaletten en bijzondere accessoires.

Bron: 1. LIFETIME – 2. Studio Ditte