Goedkoop ledikant

beeld vtwonen Beeld

Ben je op zoek naar een ledikant voor je kindje, maar wil je er liever niet te veel geld aan uitgeven? vtwonen ging op zoek naar adresjes waar je een goedkoop ledikant kunt kopen.

Lees verder onder de advertentie

Voordelige kinderbedden

Als kind wissel je zo nu en dan van formaat bed. De ene peuter gaat sneller van ledikantje naar peuter bed dan de andere. Maar omdat ze geen jaren in hun ledikantje liggen, ben je misschien op zoek naar een goedkoop ledikant. Neem voor voordelige ledikanten eens een kijkje op Babypark.nl. Je vindt hier ledikanten in verschillende prijscategorieën, waaronder een aantal goedkope ledikanten. Dat in combinatie met de regelmatige aanbiedingen maakt een kijkje zeker de moeite waard.

Goedkoop ledikant

Ook bij Ikea kun je terecht voor een goedkoop ledikant. De bedbodum van dit ledikant kan op twee hoogtes gemonteerd worden. En zodra je kindje groot genoeg is om zelf uit bed te kunnen klimmen, kan één bedzijkant verwijderd worden. Met de aanvullende producten van Ikea voor dit bedje, ben je uiteindelijk voordelig uit.

Tweedehands ledikant

Voor onder de €150 kun je ook bij Ollibolly.com terecht voor ledikanten. Bijvoorbeeld het grenenhouten ledikant in naturel of wit. In dezelfde prijscategorie vind je bij Babyplanet het Bopita ledikantje Finn in wit. Een strak en tijdloos ledikant. Natuurlijk kun je tijdens je zoektocht naar een goedkoop ledikant ook even op Marktplaats.nl kijken. Omdat sommige kinderen na achttien maanden al uit hun ledikant gaan, vind je hier wellicht een aantal goedkope ledikanten zo goed als nieuw. En altijd tegen een voordeliger prijsje dan wanneer je er één nieuw koopt!

Lees verder onder de advertentie

Bron: Babypark.nl