Camouflagenet kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Camouflagenetten worden niet alleen door het leger gebruikt. In een echte junglekamer staat het namelijk heel stoer als decoratie! Daarnaast zorgt het voor de kleine soldaatjes natuurlijk voor een hoop speelplezier. Op zoek naar een camouflagenet kinderkamer dus!

Lees verder onder de advertentie

Stoer camouflagenet

Wie echt werk maakt van een junglekamer, vergeet natuurlijk het camouflagenet niet. Zo’n net is gaaf om op te hangen aan een schuine wand of aan het plafond. Het maakt de beleving van een echte jungle helemaal compleet.

Camouflagenet kinderkamer

De camouflagenetten zijn natuurlijk ook bij legerwinkels of legerdumps te koop. Zo heeft Benscore.com een assortiment met verschillende soorten camouflagenetten. Op zoek naar nog meer decoratie ideeën voor de junglekamer? Bekijk dan ook eens onze andere artikelen over een stoere junglekamer. Inspiratie kun je opdoen in het artikel Junglekamer ideeën.

Junglekamer

Voor kinderen is het natuurlijk heel leuk om soldaatje in deze stoere junglekamer te spelen. Niemand die ze zal zien als ze verborgen onder de camouflagenetten liggen. Het wordt natuurlijk helemaal compleet als je je zou kunnen verstoppen in een boomhut. Plaats daarom een boomhutbed in de kinderkamer! Je leest er alles over in het artikel Boomhutbed (van steigerhout).

Lees verder onder de advertentie

Bron: Tienerkamer.nl