Alles netjes opgeruimd in een witte opbergkist

beeld vtwonen Beeld

Als kinderen uitgespeeld zijn, herken je je huis vaak niet meer terug. In die hoek liggen poppen, in de andere auto’s en de hele grond is bezaaid met legoblokken. Herken je dit? Dan wordt het tijd voor een grote speelgoedkist waar je kids al hun speelgoed weer in op kunnen bergen. Bekijk hieronder de tips voor een mooie basic opbergkist wit.

Lees verder onder de advertentie

Witte speelgoedkist

Het voordeel van een speelgoedkist ten opzichte van een kast is de hoogte, kinderen kunnen heel gemakkelijk bij de kist om er dingen uit te halen en weer in op te bergen. Wit is een hele basic kleur, wat bijna in elk interieur past. Een witte opbergkist voor het speelgoed is dus een hele goede keuze.

Landelijke opbergkist

In de vtwonenshop koop je de speelgoedkist Keet. Deze witte, massief grenen kist is afgewerkt met een horizontale v-groef belijning. Dit geeft de kist een landelijke uitstraling.

Opbergkist wit

De speelgoedkisten van Stoerekisten.nl zijn heel stijlvol en strak. Je kiest de stijl en kleur van de kist, in dit geval wit. En je bepaalt daarna of je er een houten kroon, ster op hart op wil laten maken. Wil je een kist met specifieke afmetingen of wensen? Neem dan contact op met Stoerekisten.nl, want bijna alles is mogelijk.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Stoerekisten.nl