WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw! Ontwerp je droomkeuken met de vtwonen cursus Project Keuken met stylist Eva

Het samenstellen van een keuken is lastig: er komen veel keuzes op je af en waar begin je nu eigenlijk? Gelukkig lanceert vtwonen college de online cursus Project Keuken. In vier online modules neemt vtwonen-stylist Eva van de Ven je mee door het proces om je droomkeuken te realiseren. In een mix van praktische tips, video’s en voorbeelden komt alles aan bod wat je nodig hebt om je eigen keuken te ontwerpen. Nieuwsgierig? Lees hieronder wat je van de cursus kunt verwachten.

vtwonen college project keuken

Module 1: ontdekken maar!

We beginnen bij het begin: welke stijl past bij jou en wat zijn je verwachtingen van de nieuwe keuken? In de eerste module van de cursus geeft Eva je verschillende handvatten om genoeg inspiratie op te doen. Op die manier ontdek je steeds meer waar je inspiratie vandaan haalt en wat je mooi en belangrijk vindt voor in de keuken.

Module 2: keuzes, keuzes en nog meer keuzes

Het wordt tijd om keuzes te gaan maken voor de beste indeling en mooiste materialen. Hiervoor stel je jezelf steeds opnieuw vragen over posities, gezelschap, hoogtes en nog véél meer. Aan het eind van de module zul je zien dat je keukenwensen steeds concreter worden. 

Module 3: apparaten kiezen

Ook de praktische zaken horen erbij: apparatuur. Tegenwoordig heb je de optie om je huis ‘slim’ in te richten. Zo ook de keuken. Wie van gadgets houdt, kan daar alvast rekening mee houden tijdens de verbouwing.

Er is niet alleen aandacht voor slimme apparaten, het is ook belangrijk om na te denken over de opties voor bijvoorbeeld magnetrons, ovens en airfryers. Eva helpt je om de juiste apparatuur voor in de nieuwe keuken te kiezen.

Module 4: de finale

Het is bijna zover: in deze module ga je aan de slag met de finishing touch. Je ontdekt alles over het brengen van sfeer in je droomkeuken en komt tot een concreet plan over hoe deze eruit komt te zien. Door middel van een moodboard kun je aan iedereen, inclusief woonwinkels en aannemers, laten zien wat het eindresultaat moet worden.

Schrijf je nu in!

Staat een nieuwe keuken hoog op je wishlist en kun je niet wachten om te beginnen met plannen maken? Vanaf vandaag is de gloednieuwe cursus Project Keuken te volgen. Eva van de Ven helpt jou van begin tot eind met het samenstellen van de keuken waar jij je helemaal in thuis voelt. 

schets keuken stylist
vtwonen college cursus project keuken
vtwonen college cursus project keuken
nog meer: keuken inspiratie