Goud in de keuken voor de ultieme keukenprins(es)

beeld vtwonen Beeld vtwonen 03-2021 | Productie Tanja Saarberg | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans
Beeld vtwonen 03-2021 | Productie Tanja Saarberg | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans

Of je nu goed kunt koken of het kokkerellen juist liever overlaat aan de echte pro’s, van een mooie keuken wordt iedereen blij. Zonder meteen de hele huidige keuken aan te pakken en veel geld uit te geven aan een restyling, kun je het ook in de details zoeken om de boel chiquer te maken. Op zoek naar een echt gevoel van luxe? Ga dan voor goud in de keuken.

Lees verder onder de advertentie

Goud = luxe

Goud heeft van nature een luxueuze uitstraling, dus het zal ook precies zo’n uitwerking hebben op je interieur. Niet zo gek dus dat veel mensen ervoor kiezen om deze kleur op de een of andere manier terug te laten komen in hun interieur. De keuken kan soms een plek zijn die vrij basic is. Daarom leent deze ruimte zich perfect voor een mini-makeover.

LEES OOK
Goud in het interieur is dé trend, zo pas je ‘m toe

Details, details details…

Je hoeft niet meteen aan de slag met gouden verf of goudkleurige keukenkasten. Goud in de keuken betekent niet meteen alles uit de kast halen, maar kan ook met de juiste details en accessoires worden gerealiseerd. Waar je aan moet denken? Servies en bestek bijvoorbeeld. Check bijvoorbeeld deze prachtige gouden bestekset van Broste Copenhagen. Maar ook vaste elementen als goudkleurige kranen of deurknoppen haal je voor een relatief klein bedrag in huis.

Lees verder onder de advertentie

On trend

Aangezien goud helemaal on trend is, zal het niet moeilijk zijn om de juiste items bij elkaar te vinden. Hierbij toch een paar tips. Probeer op zoek te gaan naar zowel grotere spullen (zoals keukenapparatuur of een lijst) en die te combineren met wat kleinere zaken als bestek of opbergbakken. Hierdoor creëer je een mix die goed op elkaar aansluit.

Shop everything gold…

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

styling Budget wonen: stylen voor een prikkie!

beeld vtwonen Beeld

keuken inspiratie 3 tips voor de perfecte spoelbak in jouw keuken

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

styling 4 kleurcombinaties voor jouw tafeldecoratie

beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

shopping Onmisbaar: gouden accessoires voor in elk interieur

Bron: vtwonen 03-2021 | Productie Tanja Saarberg | Styling Kim van Rossenberg | Fotografie Sjoerd Eickmans