WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 7: de halve finale

Samenwerken, concessies doen, luisteren én volhardend zijn. De halve finale vraagt om volle inzet van de laatste vier deelnemers van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’: Kim, Yasmina, René en Isabelle. De talenten worden ingedeeld in duo’s om samen een kinderkamer in te richten. En dát blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Kim
interieurtalent rené
René
Yasmina
interieurtalent isabelle
Isabelle

Samen spelen

In aflevering 7 staan we niet hoog, maar wel droog op een Nederlandse camping in Baarn. De stylingboxen bevinden zich onder een grote tent voor de nieuwe opdracht: het creëren van een knusse kinderkamer. De vier kandidaten worden verdeeld in duo’s. De handen worden ineen geslagen om elkaars stijlen te complementeren. Yasmina’s pastelkamer krijgt wat pit van René en Isabelle en Kim zoeken een gulden middenweg tussen egaal en prints. De moodboards worden naast elkaar gelegd en de onderhandelingen beginnen.

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen 

Stylingbox sneak peek
Fotografie: Jonah Samyn
Stylingbox sneak peek
Fotografie: Jonah Samyn

No one-man job

In de halve finale is er een grotere uitdaging dan ‘tijdsdruk’ bijgekomen, namelijk teamwerk. Een balans vinden tussen geven en nemen om toch samen tot een mooi geheel te komen. Een realistische opdracht, want styling is nooit een one-man job. Het eindresultaat is altijd een combinatie van verschillende stemmen en behoeften. De vraag is, welke kleuren, patronen, concessies en overwinningen werken het beste? Een van de deelnemers zegt: ‘Onze grootste uitdaging is om niet te verzanden in een heel saai compromis.’ Lukt het de kandidaten samen te spelen zonder te vloeken – tegen elkaar of met hun kleuren?

Zondag op SBS6 

Het vallen van de titel ‘Grootste interieurtalent van Nedeland en België’ nadert. Twee van de vier stylisten gaan in de halve finale naar huis. Benieuwd welke twee kandidaten naar de finale gaan? Kijk zondag 5 december om 17:25 op SBS6 naar de zevende aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’.

nog meer: Interieurtalent gezocht