WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 6: de kwartfinale

Voor de zinderende kwartfinale staan we op het stoere Hembrugterrein in Zaandam. De vijf overgebleven interieurtalenten zullen in de loods een stylingbox-opdracht vervullen onder enorme tijdsdruk. De kwartfinalisten van de styling-race zijn: Sam, Yasmina, Kim, René en Isabelle. Hierbij alvast een voorproefje van de aflevering.

sam interieurtalent gezocht
Sam
Yasmina
interieurtalent rené
René
Kim
interieurtalent isabelle
Isabelle

Blinde battle

De kandidaten hebben geen idee wat ze te wachten staat. Ze weten alleen dat één van hen zal afvallen. De insteek van deze stylingbox-opdracht is net iets anders dan voorheen. Waar de kandidaten de vorige ronde zelf woonitems mochten uitzoeken en bestellen, kunnen ze deze keer alleen kiezen uit voorgeselecteerde woonitems die klaarstaan in de loods. Het thema deze week: city chic. Voor een aantal deelnemers zal dit behoorlijk buiten hun comfort zone liggen. Kijk zondag 28 november wat de deelnemers creëren en welke er doorgaan naar de halve finale.

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Sneller dan snel

De kwartfinalisten zullen zich ontzettend moeten uitsloven om binnen de tijd een goed concept neer te zetten. Ze krijgen een half uur de tijd om te kijken welke spullen ze kunnen gebruiken en te werken aan een plan. In de overige 30 minuten moeten ze dit plan tot leven laten komen in de stylingbox. De jury, bestaande uit Muk en Frans, geven voor de opdracht twee waardevolle tips mee:

  • breng spanning aan in de compositie
  • let goed op de gelaagdheid in de details.

Geen makkelijke taak.

Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Dat wordt rennen

Bij het starten van de tijd rennen de deelnemers door de grabbelton van accessoires en woonitems. De één brengt het er met gemak vanaf en de ander moet in de laatste vijf minuten nog een hele stylingbox vullen. De jury kijkt vol verwachting mee over de schouders van de interieurtalenten. Kijk jij ook mee? 

“De kandidaten moeten kiezen uit een ruimte vol meubels, accessoires en behang. Een levensechte grabbelton.”

Jury Muk en Frans

Zondag op SBS6 

Aanstaande zondag wordt de lat hoog gelegd en de kandidaten uitgedaagd om out of the box te denken in 3D moodboards. Grenzen worden verlegd en meubels heen en weer gesleept voor een stapje dichterbij de titel ‘Grootste interieurtalent van Nederland en België’. Kijk zondag 28 november om 17:20 uur mee op SBS6.

nog meer: Interieurtalent gezocht