WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ aflevering 5: Koen & Isabelle

Volgende week is het zover, het startschot van de kwartfinales. Dit zijn de vier kandidaten die tot nu toe door zijn: Sam, Yasmina, Kim en René. In aflevering 5 zien we of Koen óf Isabelle het allerlaatste plekje in de kwartfinale bemachtigt. Hierbij alvast een voorproefje van hun styling-battle. 

interieurtalent isabelle
Isabelle
Koen

Goodbye witte wand

De insteek van de thuisopdracht van deze week is een saaie wand in de woonkamer van gezellige styling voorzien. Voor de touch up van de witte muur gaan Isabelle en Koen aan de slag met verfvlakken, behang en decoratieve items. Hierbij is de uitdaging om de juiste balans te vinden tussen het bestaande interieur en de nieuwe toevoegingen. De stijlen van Isabelle en Koen zijn sterke tegenhangers, dus dat belooft een aflevering vol verrassende contrasten te worden. Benieuwd hoe dat uitpakt? Kijk komend weekend mee hoe de stylisten in spé het ervan afbrengen. 

LEES MEER
Ontdek hier alles over ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’

Thuisopdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Thuisopdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Adem in.. en uit

Heerlijk ontspannen in je eigen droombadkamer, wat wil je nog meer? Of dat nou in bad is met een boek of voor de wastafel met een maskertje op je gezicht, ieder geeft zijn of haar eigen invulling aan dit ultieme ontspanmoment. Dat geldt ook voor Isabel en Koen, die met hun eigen interpretatie van een luxe spa een stylingbox hebben ingericht. Het is lang niet altijd nodig om een badkamer geheel te renoveren, met de juiste items en een likje verf kan die droombadkamer zomaar werkelijkheid worden. Van asymmetrische vormen tot bold statements, de twee interieur-fanaten gaan voor niets minder. Tijd om zelf te ontspannen hebben ze niet, want 1,5 uur is zo om! Dompel je onder in de nieuwste badkamertrends en laat je inspireren door de mix and match mogelijkheden die Isabelle en Koen binnen korte tijd realiseren.

Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn
Stylingbox opdracht
Fotografie: Jonah Samyn

Zondag op SBS6

Kijk jij aanstaande zondag mee naar het resultaat van de interieur-battle? Voor één van de kandidaten is het styling avontuur helaas voorbij en de ander zien we volgende week terug in de kwartfinale van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. Kijk zondag 21 november om 17:20 uur mee op SBS6 voor een aflevering in het gezellige Antwerpen.

nog meer: Interieurtalent gezocht