WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Yasmina

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag maken we kennis met de ware interieuriefhebber Yasmina Karraz uit Antwerpen. 

“Het is de uitdaging om met mijn ik-kan-niet-kiezen-stijl tot een harmonieus geheel te komen”

-Yasmina

Haar thuis

De 38-jarige Yasmina woont met haar man en twee kids in Antwerpen op een bel-etage. Binnenkort verhuizen ze naar een nieuw onderkomen: een oud renovatieproject uit 1940 aan de rand van een bos. In het dagelijks leven is Yasmina een client advisor bij Infino, maar de creatieve duizendpoot is ook gek op interieur en ziet ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ als een mooie springplank naar deze droom.

Een etnisch vleugje

Yasmina heeft de styling-skills al aardig in de vingers. Van jongs af aan is ze al geobsedeerd door interieur. Als haar moeder het huis aan het schoonmaken was, leefde Yasmina zich helemaal uit met de decoratie. Dit werkte voor haar ontspannend en haar moeder was altijd dolgelukkig met het resultaat. Inmiddels deelt Yasmina haar liefde voor interieur op Instagram onder het account maimae_home. Ze krijgt veel positieve energie van het contact met gelijkgestemden via haar account. Haar stijl omschrijft Yasmina als midcentury-meets-Japandi, met een etnisch vleugje afkomstig van haar Noord-Afrikaanse roots. Yasmina is geobsedeerd door structuren, verbrande of verweerde kleuren en ruwe stoffen als jute en linnen. Ze zoekt met haar stijl ook graag contrasten op, door warme materialen zoals hout te combineren met koude materialen zoals beton en staal.

Binnenkort te zien

Met haar authentieke stijl heeft Yasmina haar eigen niche gevonden. We zijn heel benieuwd naar het styling-pad dat ze gaat bewandelen. Voor iemand die zogezegd niet kan kiezen, weet ze wel heel goed wat ze wil. Ben jij ook benieuwd hoe Yasmina ons gaat verrassen? Aan passie, energie en talent ontbreekt het haar in ieder geval niet! Kijk zondag 31 oktober om 17:20 hoe Yasmina het opneemt tegen Monique in het thema ‘me time’ op SBS6.

nog meer: Interieurtalent gezocht