WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met interieurtalent gezocht-deelnemer Samantha

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét interieurtalent van Nederland en België te worden. Vandaag het woord aan de sprankelende Samantha Olfers.

“Ook al heb je geen kasteel van een huis, door styling kun je alles sfeervol maken!

-Samantha

Haar thuis

Samantha is een 32 jarige assistent inkoop en woont met haar vriend in een knus appartement in Haarlem. Met een ruimte van 50m2 is het een kunst om deze stijlvol in te richten. Ze is daarom graag creatief met de aankleding. Denk aan een mooi grafisch vloerkleed, rotan stoelen en wanddecoratie. Een persoonlijke touch door middel van souvenirs en planten mag niet ontbreken. Zo vult ze de ruimte niet alleen met haar enthousiasme, maar ook met warmte en sfeer. 

Bohemian stijl

Met haar laid-back bohemian en eclectische smaak laat ze de mensen om zich heen graag thuis voelen. Dit hoeft niet altijd met dure spullen te zijn. Samantha geniet ontzettend van de jacht op mooie items in de kringloop. Als een op de kop getikt kastje toch niet goed kleurt, verft ze hem met plezier een andere tint. Ze houdt van warme tinten, zoals terracotta. Ook materialen als rotan, riet en hout vind je veel terug in haar woning. De combinatie van kleuren, prints en materialen bij elkaar vormen een verrassend geheel, alsof je je in het buitenland waant. 

Binnenkort te zien

Voor Samantha staat styling op maat voorop, ze vindt het belangrijk dat de sfeer bij een persoon past en maakt daarbij ook praktische overwegingen. De keuze in kleuren is hierbij heel belangrijk, met neutrale kleuren en veel planten kan een ruimte een fijne rust uitstralen. De stylingfanaat Samantha neemt het in de eerst aflevering op tegen de Vlaamse Sam met een thuisopdracht bij een familielid en een styling-opdracht op een unieke locatie in Gouda. Kijk op zondag 24 oktober om 17:20 op SBS6.

nog meer: Interieurtalent gezocht