WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer René

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag maken we kennis met de charmante René Kemper, freelance grafisch ontwerper en interieur-hobbyist.

interieurtalent rené

“Als vormgever ben ik altijd bezig met stijlen, kleuren en structuren”

-René

Zijn thuis 

De 38-jarige René woont samen met zijn vriend Sybren en zijn hond Stein in een kwadrantwoning in Vijfhuizen. Als vormgever heeft hij oog voor vorm en stijl, wat terug te zien is in zijn interieur. Zijn woning met een woonoppervlak van 100m2 heeft hij helemaal laten verbouwen en met veel plezier opnieuw ingedeeld, aangekleed en gefinetuned

Een klassieke touch

René’s stijl is een combinatie van modern, landelijk en Scandinavisch. Denk aan lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen. Een Scandinavisch geïnspireerd interieur is een oase van rust met als motto less is more; het draait om de kunst van het weglaten. René geeft zijn stijl een klassieke touch door warmte en zachtheid te verwerken in zijn stijl. Denk aan een organische vorm die breekt met het strakke lijnenspel en het minimalistische kleurpalet. Met zijn grafische achtergrond, ontwerp-skills en visuele insteek heeft René veel ervaring met vorm, kleur en textuur. Echter heeft hij tot nu toe geen serieuze move gemaakt richting interieurstyling. Maar voor alles een eerste keer! Wij zijn klaar om maximaal verrast te worden door René’s minimalisme. 

Binnenkort te zien

Denk jij dat René met zijn achtergrond een streepje voor heeft op de rest? Dat en meer in de vierde aflevering van ‘interieurtalent gezocht met vtwonen’. Waarin René zijn creativiteit inzet tegen Eva Otte in het fantasierijke thema ‘dromenland’. Kijk iedere zondag om 17:20 voor woontips, inspiratie en een doses gezonde spanning naar ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ op SBS6. 

nog meer: Interieurtalent gezocht