WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Monique

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag kletsen we met interieurtalent: Monique de Wilde, een 40 jarige communicatiemedewerker met een hart voor styling. Ze woont samen met haar man en zoontje in een gezinswoning in Woerder, dat momenteel een make-over ondergaat. In het dagelijks leven werkt Monique parttime in de communicatie.

“Mijn motto is er gewoon voor gaan, lef hebben met subtiliteit”

-Monique

Haar thuis

Naast haar liefde voor communicatie is Monique gek op interieur. Ze heeft een unieke stijl en volgt haar gevoel door lef te hebben en dingen ‘gewoon te doen’. En lef heeft Monique zeker, want in 2018 begon ze aan de verbouwing van de ruime 146 m2 eengezinswoning in Woerden, die in zeer slechte staat verkeerde. Nu de binnenkant bijna klaar is, is het tijd om de buitenkant van de woning aan te gaan pakken. Zet hem op Monique, we zijn erg benieuwd! 

Scandinavisch en Japandi

De gepassioneerde Monique is helemaal in haar element als ze met interieur en styling bezig kan zijn, daarom is ze gestart met parttime ondernemen als interieurspecialist. Met haar bedrijf Missterieur geeft ze interieuradvies en doet ze styling. Zo kan ze volop haar creativiteit kwijt. Met oog voor zachte kleuren en vrolijke details, creëert ze sfeervolle ruimtes vol rust. Haar stijl omschrijft ze als eclectisch, gecombineerd met romantisch, Scandinavisch en Japandi. 

Binnenkort te zien

Monique brengt graag de zomer in huis met rotan, bamboe en vrolijke prints, maar valt ook voor de strakke lijnen van de Scandinavische stijl. Zal de jury zwichten voor haar eigenheid? Volg interieurtalent Monique in de tweede aflevering van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ in de battle met Yasmina op zondag 31 oktober om 17:20 op SBS6.

nog meer: Interieurtalent gezocht