WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Maak kennis met Interieurtalent gezocht-deelnemer Eva

De eerste aflevering van het nieuwe tv-programma ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ is in zicht. In de aanloop van het programma gaan we in gesprek met de 10 finalisten over hun doel om hét stylingtalent van Nederland en België te worden. Vandaag nemen we een kijkje binnen bij Eva Otte, de 26-jarige content medewerker bij Lidl en befaamd vintage hunter

“Van oud en nieuw een samenhangend geheel creëren is mijn troef.”

-Eva

Haar thuis 

De Vlaamse Eva woont met haar vriend en kat Blanche in een fijn appartement van 90m2 in Zottegem. Ze is wekelijks te vinden in kringloopwinkels en op rommelmarkten en neemt regelmatig wat mee naar huis. Zo vult ze haar gestylde woonkamer aan met persoonlijke accessoires en karakter. Haar woning met bakstenen muur, schuine dak en houten balken leent zich uitstekend voor een mix van vintage en modern. Zo kiest Eva voor een glazen tafel met een mix van vintage stoelen in allerlei modellen. De groene velour bank kleurt mooi met de hangplanten en de bruine leren stoel. Wij snappen wel waarom Eva graag thuis haar tijd spendeert! Neem zelf ook een kijkje binnen bij Eva via haar Instagramaccount @binnenbijeva voor meer over haar stijl en vintagevondsten. 

Vintage fan

Als jonge tiener schoof Eva al met de meubels in haar kamer en haalde ze spulletjes van de kringloop in huis. Mede geïnspireerd door het decoratie-atelier van haar ouders, die allebei etalagisten zijn. Zo moeder zo dochter? Eva zoekt zeker de grenzen van styling op en streeft zoveel mogelijk voor originaliteit in haar uitwerking. Haar creatieve molen gaat aan als ze een lege ruimte ziet en stopt niet tot ze er haar eigen draai aan heeft gegeven. Dat Eva visueel is ingesteld kan nog wel eens goed van pas komen! 

Binnenkort te zien

Ben jij ook benieuwd met welke samenstellingen Eva ons gaat verrassen? In aflevering 4 van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ kan ze haar fantasie de vrije loop laten als ze het opneemt tegen René in het thema ‘dromenland’. Bekijk de aflevering op zondagavond om 17:20 op SBS6.

nog meer: Interieurtalent gezocht