WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Van generatie op generatie: ‘Mochten we ooit verhuizen, dan gaat-ie gewoon mee’

Natuurlijk wil je een comfortabele thuisplek, maar je wil ook je steentje bijdragen aan een betere wereld. Onder andere met huishoudelijke apparaten die het jarenlang blijven doen. Neem een voorbeeld aan Valerie (28) uit Amsterdam en combineer kwaliteit met duurzame opties. 

In samenwerking met Miele

Toen Valerie Bédier de Prairie (28, werkzaam bij een modeagentschap) en haar vriend de sleutel kregen van hun eerste koophuis in Amsterdam zochten ze op veilingsites naar tweedehands parels voor hun interieur. Ze vonden zo veel knappe meubels en accessoires dat ze bijna niets nieuws meer hoefden te kopen. Een geweldige manier om gebruikte spullen een tweede leven te geven.

Lange levensduur? Check!

Op zoek naar huishoudelijke producten? Houd dan rekening met de duurzaamheid van een apparaat. Kies voor een apparaat in de meest energiezuinige klasse, die blijft namelijk zuinig tot het einde van de levensduur. Da’s niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee. Een merk als Miele is daar heel actief mee bezig. Geen wonder dat er families zijn waarbij de ‘Miele’s’ van generatie op generatie overgaan.

Betrouwbaarheid voorop

Zo ook in de familie van Valerie. ‘Toen mijn ouders gingen samenwonen, kregen ze van hun ouders een Miele wasmachine. Op het moment dat mijn oudere zus op zichzelf ging wonen, gaven mijn ouders haar een koelvriescombinatie van hetzelfde merk. Nu is het mijn beurt.’ En dat cadeau is bij Valerie meer dan welkom: ‘Je hebt met een nieuw huis al tal van kosten. Daarom is het prettig als je betrouwbare apparaten hebt, die lang meegaan.’

Toekomst-proof

Valerie kiest heel bewust voor een mix van tweedehands producten en nieuwe kwaliteitsproducten. ‘Met deze koelvriescombinatie van Miele maak ik de beste keuze voor de toekomst. Als ik kijk naar het energielabel, is dit apparaat zuinig en duurzaam. Bovendien is hij met zijn RVS-look ook nog eens prachtig. Mochten we ooit verhuizen, dan gaat-ie gewoon mee. En als ik zelf ooit kinderen krijg? Dan krijgen die natuurlijk ook een Miele.’ En gelijk heeft ze, want mooie tradities zijn er om door te geven.

Ook de beste keuze maken voor het milieu én je portemonnee? Ontdek alle huishoudelijke apparaten van Miele, die zich onderscheiden door betrouwbaarheid en duurzaamheid. Een apparaat dat met je meegroeit, wat wil je nog meer?

Advertisement
nog meer: wooninspiratie