WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x slimme tips voor een minimorfose van jouw toilet

Ook al is het de kleinste kamer in huis, het is zonde om van het toilet een ondergeschoven kindje te maken. Juist omdat je met een paar subtiele aanpassingen al een groots verschil kunt maken. Met deze praktische tips geef jij je toilet een sfeervolle minimorfose.

In samenwerking met Grohe

3x slimme tips voor een minimorfose van  jouw toilet

1. Speel met kleur en prints

Laten we beginnen bij de basis: de vloer en wanden. Wil je het toilet groter laten lijken? Dan is het slim om de muren en het plafond in dezelfde lichte kleur te schilderen. Liever een toilet dat een echte eyecatcher is? Ga dan los met patronen, prints en kleuren. Kies voor mozaïektegels met Portugees patroon of een visgraatmotief. Of ga voor tegelverf of gedessineerd behang. Blijkt het lastig om groots uit te pakken? Pak dan alleen de muur – of een stuk daarvan – aan achter de wc om er toch een gezellig geheel van te maken.

2. Ga voor een catchy kraan & toiletaccessoires

Een stijlvolle kraan mag natuurlijk niet ontbreken. Wordt het een fonteinkraan met een glanzende of een mat geborstelde afwerking? Wat je smaak ook is de Grohe colors-collectie heeft een fonteinkraan & toiletaccessoires die past bij elke kleur, stijl en afwerking. En nu je toch bezig bent: ga voor toiletaccessoires in dezelfde kleur, zoals een toiletrolhouder, toiletborstelset, bedieningsplaat van het toilet en handdoekhouder. Dan ontstaat er meteen één mooi geheel.

Met een kraan & toiletaccessoires in geborstelde Cool Sunrise (goud), Hard Graphite (antraciet), geborsteld Warm Sunset (koper), Supersteel (RVS) of een van de tien andere kleuren uit de gloednieuwe collectie geef je de ruimte een luxueuze upgrade. En ja, de kleuren zijn allemaal anders, maar er is één belangrijke overeenkomst: de langdurige PVD-afwerking. Dit maakt het oppervlak drie keer harder en tien keer krasbestendiger. Stijlvol en ook hartstikke duurzaam, dus.

Tip: door voor toiletaccessoires in dezelfde tint te gaan ontstaat er

één mooi geheel

3. Scoor fijne accessoires om het af te maken

Het toilet mag dan de kleinste ruimte van het huis zijn, dat wil nog niet zeggen dat er geen plek is voor accessoires. Integendeel: accessoires maken de ruimte juist af. Hang een houten of marmeren plank op met wat opgevouwen gastendoekjes, planten of droogbloemen, of kies voor geurstokjes of een geurkaars. Heb je een ruim toilet? Dan kan een houten decoratieladder de leegte mooi opvullen. Een zacht kleed, een rotan mand en een opvallende spiegel aan de muur maken de minimorfose af. Tot slot: vergeet niet een mooi zeeppompje en toiletrolhouder- en borstel neer te zetten. Wordt het een zachte pasteltint of vrolijke knalkleur?

Over de Grohe Colors-collectie

Ook zo’n stijlvol toilet? Met de Grohe Colors-collectie regel je dat in een handomdraai. Maak een keuze uit tien kleuren en tal van afwerkingsvariaties voor de kraan en toiletaccessoires en vind altijd de perfecte match voor jouw toilet – hoe klein of groot de ruimte ook is. Van Cool Sunrise tot Supersteel: ontdek alle mogelijkheden op colors.grohe.nl.

nog meer: wooninspiratie