Voetjes van de vloer in de hangstoel

Met een hangstoel geef je jouw interieur een speelse twist. Verzamel kussens en een plaid en voilà je hebt dé ideale plek om na een lange dag tot rust te komen. We zetten onze favorieten voor je op een rij.

In de vorm van een ei

De bekende hangstoel in de vorm van een ei ken je vast wel? Deze stoel is erg stevig en comfortabel door de zitvorm. Aan de zijkanten zitten zelfs openingen; kun je makkelijk bij de kop koffie die naast je staat. Creëer een fijne loungeplek door er een paar zachte kussens in te leggen en keer tot jezelf met een goed boek.

hangstoel

Voetjes van de vloer

Ook voor de kinderkamer is een hangstoel erg leuk. Hiermee creëer je een speciaal plekje voor je kind om te lezen, muziek te luisteren of lekker te ontspannen. Kies voor een vrolijke kleur voor een speels karakter.

blauwe hangstoel

Stoffen loungeplek

Deze stoffen hangstoel heeft de look van een hangmat, maar de stevigheid van een stoel. Erg leuk voor je tuin of terras, maar zorgt ook binnen voor een zomerse sfeer. Hang hem op, schenk een wijntje voor jezelf in en genieten maar. Wist je dat je deze hangstoel ook zelf kunt maken?

hangstoel

Like a bird

De look van een vogelkooi, maar toch voel je je zo vrij als een vogeltje. Door het stalen, open frame behoud je ook nog eens de ruimtelijkheid van de kamer. Voeg een paar bijpassende kussens toe om de hangstoel sfeervoller te maken.

hangstoel

Geïnspireerd geraakt? Shop dan hieronder een van onze mooie hangstoelen.

Hangstoelen

Bron: 1. Aflevering 4: kijken en shoppen (seizoen 3) – 2.  vtwonen juni 2014 | Fotograaf Henny van Belkom – 3. vtwonen juni 2015 | Fotograaf Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg – 4.  vtwonen april 2012 | Fotograaf Dennis Brandsma | Styling Esther Jostmeijer

nog meer: wooninspiratie